Smutek v Podolské porodnici, zemřel uznávaný gynekolog Vido. Vzpomínáme s láskou, píší lidé

Porodnici v pražském Podolí zasáhla smutná zpráva. Zemřel uznávaný gynekolog Ivan Vido, který v Ústavu pro péči o matku a dítě (ÚPMD) působil 29 let. Zdravotnické zařízení o tom informovalo na svém facebookovém profilu.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že ve středu 6. 3. 2024 zemřel vynikající lékař, uznávaný gynekolog a porodník, MUDr. Ivan Vido, CSc,“ napsal Ústav pro péči o matku a dítě v sobotu na svém facebookovém profilu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jediné klíště vám může změnit život. Které nemoci přenáší a jak se proti nim chránit?

Vido svůj profesní život zasvětil oboru gynekologie a porodnictví. „V Ústavu pro péči o matku a dítě působil 29 let. Vyjadřujeme hlubokou soustrast rodině a jeho blízkým. Čest jeho památce,“ píše se v příspěvku.

Zemřel MUDr. Ivan Vido, CSc. S hlubokým zármutkem oznamujeme, že ve středu 6. 3. 2024 zemřel vynikající lékař, uznávaný...

Posted by Ústav pro péči o matku a dítě - porodnice v Praze 4 Podolí on Saturday, March 9, 2024

V komentářích pod příspěvkem začali lidé vyjadřovat upřímnou soustrast. Za to je vděčný i jeho syn. „Děkujeme! Pro tátu jeho práce znamenala opravdu hodně a v ÚPMD byl šťastný,“ napsal v komentářích. „Upřímnou soustrast. Váš tatínek byl vynikající odborník, naprostý profesionál a zároveň mimořádně lidský a milý lékař. Člověk na svém místě s odborným nadáním od Pánaboha. Hodně sil celé rodině. Budiž vám útěchou, že je nás mnoho, kteří budou na tatínka s láskou vzpomínat,“ reagovala na jeho příspěvek jedna z uživatelek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kontroverzní amalgám bude brzy zakázán. Podle lékaře není vždy nutné plombu měnit

Tagy:
lékař porodnice Podolí Praha Ústav pro péči o matku a dítě Ivan Vido