Pohřešovaná Maddie by oslavila 20. narozeniny. Rodiče jí poslali srdceryvný vzkaz

Všechno nejlepší, Madeleine. Milujeme tě a čekáme na tebe. Tento dojemný vzkaz poslali rodiče Maddie McCannové, která by v pátek oslavila dvacáté narozeniny. Od roku 2007 se však pohřešuje, nezvěstná je od rodinné dovolené v Portugalsku.

„Pořád je pohřešovaná, pořád nám chybí, ale my ji nikdy nepřestaneme hledat,“ zní vzkaz Kate a Gerryho McCannových na facebookové stránce. K narozeninovému přání připojili rodiče ztracené dívenky také video, které obsahuje řadu snímků zachycujích malou Maddie. Ať už při jízdě na růžovém kole, nebo na malém černém poníkovi.

ČTĚTE TAKÉ: Rodiče pohřešované Maddie čekají zásadní průlom ve vyšetřování. Zveřejnili emotivní vzkaz

Podle webu Daily Mail McCannovi dceřiny narozeniny oslavili doma v soukromí společně se svými 18letými dvojčaty Seanem a Amelií.

Malá Maddie se ztratila před 16 lety z hotelového pokoje v portugalském letovisku Praya de Luz v regionu Algarve. Její rodiče byli v tu dobu na večeři v blízké restauraci. Vyšetřovatelé předpokládali, že Madeleine někdo unesl, po určitou dobu byli mezi podezřelými dokonce rodiče děvčátka, o jejíž osud se i díky kampani příbuzných zajímala média po celém světě.

Ze zmizení a vraždy malé Maddie je podezřelý také 45letý Christian Brueckner. Němec se totiž podle záznamů mobilních telefonů nacházel v čase zmizení v blízkosti apartmánů Ocean Club, kde britská rodina bydlela. Bruecknerovi se nic dokázat nepodařilo, on sám podle webu BBC jakoukoli souvislost se zmizením tříleté dívenky popřel.

Tagy: