Policejní honička v Praze: Řidička nabourala do domu a dala se na útěk. Padl varovný výstřel

Policejní honička v Praze skončila varovnými výstřely

Policejní honička v Praze Došlo i na varovné výstřely

Policie zadržela v pražské Náchodské ulici ženu, která během policejní honičky nabourala do domu a následně se dala na útěk, informuje agentura AKTU. Při zásahu policisté vypálili varovný výstřel. Pro CNN Prima NEWS informaci potvrdil policejní mluvčí Jan Daněk. Žena neměla řidičák a po svém zadržení absolvovala test na přítomnost drog, který byl pozitivní.

Policisté se pokusili podezřelé auto zastavit již na Pražském okruhu, ale řidička na jejich výzvy nereagovala a začala jim ujíždět. „Při ujíždění nabourala do dalšího auta a protrhla si pneumatiku,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jan Daněk.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci Ajaxu vzali ztečí stadion Slavie. Chtěli násilím dovnitř, zasahovali těžkooděnci

Honička pokračovala až na Náchodskou a Chlumeckou ulici v Praze, kde řidička vrazila do domu, načež vyběhla z auta a dala se na útěk. „Policisté vystřelili varovný výstřel, po němž se žena zastavila a za pomoci donucovacích prostředků byla zadržena,“ řekl Daněk.

Po zadržení řidičky policisté zjistili, že žena neměla řidičské oprávnění a následně provedená zkouška na přítomnost drog vyšla pozitivně.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vystřílím třídu v Praze, vyhrožoval mladík. Policie u něj našla zbraně

Tagy:
policie CNN Prima NEWS Praha trestná činnost trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva