Muž osahával malé děti v pražském aquaparku. Policisté ho chytili a hledají další oběti

Aquapark

Policisté hledají oběti zvrhlíka, který osahával děti v pražském aquaparku

Policisté hledají další oběti muže, který v pražském aquaparku osahával malé děti. Dopadnout se ho podařilo díky všímavé obsluze. Cizinec si nejprve vyslechl obvinění a následně putoval do vazby.

Divoká řeka je oblíbenou atrakcí malých plavců. V jejím víru nemusí plavat, stačí se nechat unášet proudem kolem dokola. Cizinec, který do divoké řeky zamířil, si podle policistů nechtěl užívat vodní radovánky, ale ukojit vlastní choutky.

ČTĚTE TAKÉ: Recidivista v Liberci přepadl stařenku na cestě do kostela a ukradl jí kabelku

„Muž osahával malé děti ve věku čtyři až šest let, a to tím způsobem, že se jich dotýkal na intimních partiích,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Kristýna Soukupová.

Na záznamu z kamery, která kontroluje prostor vodní řeky, je vidět, jak muž čekal, až okolo něj dítě poplave. Následně plaval těsně za ním. Právě během těchto okamžiků měl děti osahávat. Pohyboval se i ve vířivce nebo v okolí tobogánu. Do aquaparku na Barrandově chodil opakovaně.

„Personál aquaparku si na začátku června povšiml podezřelého muže a upozornil policisty, kteří ho následně zadrželi,“ dodala mluvčí. Policisté nakonec cizince obvinili ze znásilnění. Vzhledem k tomu, že měl obtěžovat malé děti, hrozí mu až dvanáct let ve vězení.

Pokud jste byli svědky této události nebo se vám vaše dítě svěřilo s obdobným jednáním, obraťte se, prosím, na linku 158. Policisté se totiž domnívají, že podobných deliktů má cizinec na svědomí mnohem více.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Pětiletou dívku utopil „z legrace“. Byl jsem v zenu, usmíval se francouzský mladík před soudem

Tagy: