Ukázal prostředník a odjel, pak se vrátil s kumpány. Policie dopadla útočníka z myčky

Útok v myčce

Útočník z myčky

Boží mlýny a teď i kriminálka. Sice se zpožděním –⁠zato s jistotou. Po čtyřech měsících dopadli policisté agresora z případu napadení v automyčce v pražských Letňanech. Jde o jednoho z ranařů, kteří zmlátili místní obsluhu po předchozí slovní rozepři. Dalšího násilníka již policisté zadrželi dříve.

Útok se odehrál loni a byl poměrně surový. A jeho důvod byl přinejmenším hodně zvláštní. Vše totiž odstartovala hádka kvůli malichernosti. „Slušně jsem mu vysvětlil, že si nemá stříkat svoji chemii na kola. Pán ukázal ‚fakáč‘ a nadával. A pak odjel,“ uvedl jeden z mužů obsluhující myčku.

Jenže agresor se vrátil i s posilou. V autě měl tři kumpány. Najednou byl hrdina a muži se vrhli na obsluhu myčky. Útok skončil vážným zraněním. „Počkali, až jsme se obrátili zády, a pak nás napadli. Kolega dopadl hůř, nos měl zlámanej a taky ty kosti okolo, měl tam nějakou destičku,“ dodal muž z myčky.

Hlavního pachatele policisté dopadli velmi rychle, problém byl ale s jeho kumpány. Policisty nejvíce pálilo, že nemají muže, který byl při útoku nejagresivnější. Až teď se jim ho konečně podařilo dopadnout. Je obviněný z těžkého ublížení na zdraví a z výtržnictví. Útok kvůli mytí auta ho tak může stát deset let pozorování světa přes zamřížované okno.

Tagy: