Chvíle hrůzy pro zápasníka „Babu Jagu“ Mikuláška. Po krádeži mělo jeho fenku srazit auto

Hrůzné chvíle zažívá od nedělního pozdního odpoledne zápasník MMA Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. V Praze v okolí ulice Dlouhé a Soukenické mu před obchodem neznámý člověk ukradl fenku. Podle svědků si měl psa přivlastnit vyšší hubený muž. Bijec doufal v sílu internetu a prosil kohokoliv, kdo by muže se psem viděl, aby se mu ozval. Podle pozdějších tipů měla sama pobíhat Prahou. Sám několik hodin bloudil českou metropolí, než přišla zpráva, že fenku mělo srazit auto a je u veterináře, kam zamířil.

„Potřebuji pomoc internetu. Praha, 50 minut zpátky, když jsem nechal Cloui před obchodem, bylo to tak na dvě až tři minuty. Někdo ji odepnul z vodítka a vzal. Lidé mi řekli, že to byl větší týpek, hubený, kolem 35 až 40 let. Bylo to kolem ulice Dlouhé a Soukenické. Prosím, kdokoliv by viděl podobného psa, hned člověka oslovit a napsat mi. Děkuji. Slyší na jméno Cloui,“ napsal bijec ve svém příspěvku na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Legenda UFC Coleman bojuje o život. Vběhl do hořícího domu, aby zachránil rodiče a psa

Ke krádeži fenky došlo v neděli odpoledne. Mikulášek kolem 20. hodiny připojil pokračování. „Prošel jsem křížem krážem, co jsem mohl, v Praze okolí. Asi dvě hodiny běhám po Praze, hledám, stále nic. Špatný, čekám dál. Díky lidem, co pomáhají, a dejte vědět, kdybyste věděli něco dříve než já,“ žádal.

Těsně před 21. hodinou zápasníkovi přišla nová informace. „Někdo prý viděl Cloui mezi ulicí Dlouhá a Pařížská, jak tady prý sama běhala. Šel jsem se sem podívat a hledám. Kdybyste viděli psa s červeným obojkem, samotného, tak je to můj pes. Je strašně hodná, bude mít strach, utíkat a bát se,“ doplnil Mikulášek s tím, že nerozumí tomu, že je sama, když ji měl odepnout nějaký muž.

Poslední aktualitu přidal kolem 23. hodiny. „Prý mi srazilo Cloui auto, je u veterináře. Jedu tam. Díky všem za pomoc,“ dodal.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zubožený pitbul v Uherském Hradišti z posledních sil vylezl na parapet. Pomohli mu hasiči

Tagy: