Z poslední fotky Matthewa Perryho mrazí. Herec si užíval ve vířivce, fanoušci tušili problém

Je to jen pár hodin, co svět obletěla smutná zpráva, že americko-kanadský herec Matthew Perry ve věku 54 let náhle zemřel. Chandler z Přátel se zřejmě se utopil ve vířivce. A právě fotografie z jacuzzi je poslední, kterou na svém Instagramu sdílel. Někteří fanoušci z příspěvku vycítili, že se herec necítí dobře, tak se ho v komentářích ptali, jestli je doma všechno v pořádku.

Ve věku 54 let zemřel americko-kanadský herec Matthew Perry, který se proslavil rolí Chandlera Binga v komediálním seriálu Přátelé. Informoval o tom web TMZ, podle něhož se Perry zřejmě utopil. Web s odvoláním na policii napsal, že Perry byl nalezen bez známek života ve svém domě v oblasti amerického Los Angeles. Záchranáři vyrazili na místo po oznámení o zástavě srdce, herce podle všeho našli ve vířivce. Informace o tom, že by existovalo podezření na cizí zavinění, prozatím nejsou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rána pro fandy seriálu Živí mrtví. Představitel dr. Edwardse má rakovinu, pomoct může každý

Ještě v pondělí přitom Perry na svém Instagramu sdílel fotografii z oné osudové vířivky. Přidal k ní popisek: „Aha, takže teplá voda vířící kolem vás dělá lidem dobře? Já jsem Mattman.“ Někteří z hercových fanoušků z příspěvku vycítili, že se Perry necítí dobře, a tak začali pod fotografií klást otázky, zda je u něj doma všechno v pořádku.

Poté, co se objevily zprávy o hercově tragickém úmrtí, začali lidé pod fotografii vyjadřovat také upřímnou soustrast. „Nebyl ještě připraven odejít, bylo mu teprve 54 let a vypadal tak šťastně. Na sociálních sítích byl docela aktivní. Nemůžu uvěřit, že je pryč. Přátelé jsou můj nejoblíbenější seriál už od dětství, nikdy to nebude jako dřív. Jsem hluboce zarmoucen. Odpočívej v pokoji, Matte,“ napsal jeden z uživatelů v komentářích.

„Nemám slov. Poskytl jsi mi nekonečné hodiny smíchu, který vyvolával slzy štěstí v těch nejtemnějších i nejsvětlejších chvílích mého života. Děkuji ti za všechno, co jsi na této zemi vykonal,“ napsal další uživatel.

Perry si získal srdce diváků po celém světě jako představitel svérázného Chandlera Binga, kterého v deseti sériích Přátel ztvárnil ve všech 234 epizodách. Zahrál si ale i v řadě filmů, z nichž mezi nejznámější patří komedie Jen blázní spěchají, kde jeho partnerkou byla Salma Hayeková, či snímek Můj soused zabiják, kde vystupoval po boku Bruce Willise.

Před necelým rokem vyšly Perryho memoáry nazvané Friends, Lovers and the Big, Terrible Thing (Přátelé, milenky a ta velká, příšerná věc), v nichž líčí neustále se opakující léčbu závislostí. Od svých 26 let žil střídavě ve střediscích pro léčbu závislostí, čtrnáctkrát byl na odvykacím programu, pětašedesátkrát absolvoval detoxikační program a více než 6000krát se zúčastnil sezení Anonymních alkoholiků.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zachránil Tobíka a teď se k nám jezdí koupat. Leitgeb s Dvořákem zavzpomínali na chvíli hrůzy

Tagy: