Posun v případu kutnohorské sekty. Zubařka obžalovaná z vraždy čelí dalším obviněním

Kutnohorská sekta je spojována s místní zubařkou a její dobrou přítelkyní

Zubařka obžalovaná ze smrti vůdce kutnohorské sekty má na krku další trestný čin

Zubařka obžalovaná ze smrti vůdce kutnohorské sekty má podle informací redakce CNN Prima NEWS na krku další trestné činy. Je mezi šesticí obviněných v další větvi celého případu. Ta se točí okolo surového rituálu, po kterém zemřel jeden z členů sekty. Policisté ženu viní z neposkytnutí pomoci a vydírání.

Od zveřejnění důležitého posunu ve vyšetřování kauzy kutnohorské sekty neuplynulo ani 24 hodin a redakci CNN Prima NEWS se podařil zjistit další důležitý detail tohoto případu „Krajští kriminalisté viní šest osob ze zločinu vydírání a přečinu neposkytnutí první pomoci,“ sdělila mluvčí policie Středočeského kraje Vlasta Suchánková.

ČTĚTE TAKÉ: Brutálně znásilnil a podřízl 11letou Haničku. Sadistický pedofil je z Bohnic zpátky na svobodě

Právě zmiňované vydírání má mít podle informací Krimi zpráv na svědomí obžalovaná zubní lékařka Magdalena Š., která se už nyní zpovídá před soudem z vraždy vůdce sekty Richarda. Podle její verze si smrt přál a slíbil, že jeho tělo po smrti zmizí.

„Dost mě to překvapilo, že by něco takového udělal, že by donutil paní zubařku k takové věci,“ konstatoval syn zavražděného vůdce sekty.

Vydíraný člen sekty Jiří H. zemřel na zástavu srdce minulý rok na parkovišti u plaveckého stadionu v Kutné Hoře. Muž byl podle svědků velmi uzavřený a nerad se bavil o svém soukromí. Lidé z jeho okolí neměli vůbec tušení, že je součástí kutnohorské sekty.

V souvislosti s tajným společenstvím detektivové mají na stole ještě jedno podezřelé úmrtí. Na případu stále pracují. Ústřední postavou je muž a jeho sebevražda s velmi podivnými okolnostmi. „Případem úmrtí 56letého muže, který byl nalezen v noci z 15. na 16. srpna mezi obcemi Truba a Kozojedy, se zabývají kriminalisté z Kolínska,“ uvedla Suchánková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Sexuálně zneužíval dceru. S její 6letou sestrou se muž smí stýkat dál, rozhodl soud v Plzni

Tagy: