Mladý DJ Matěj nepřežil nehodu na motorce. Tohle se nemělo stát, truchlí jeho přátelé

Kamarádi a známí vzpomínají na jednatřicetiletého Matěje, který ve čtvrtek 9. května tragicky zahynul při nehodě na motorce na silnici mezi obcemi Osuské a Prietrž. Byl vášnivý motorkář a také oblíbený DJ. Podle jeho kamarádů miloval život a nikdy nebyl smutný. Novou motorku měl přitom pouhé dva týdny, informoval slovenský web Nový čas. Nehodu nyní vyšetřují trnavští policisté.

Při tragické nehodě na silnici mezi obcemi Osuské a Prietrž v okrese Senica zahynul 9. května jednatřicetiletý Matěj. Byl vášnivý motorkář a také DJ, který často hrál na diskotékách v Záhorí, informoval slovenský web Nový čas. „Kde dělal muziku, tam byla vždycky dobrá zábava. Nikdy jsem ho neviděl smutného, měl rád život a plánoval si zařídit dům, který si koupil v Jablonici. Byl to velký pohodář,“ popisoval jeden z Matějových přátel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragická smrt hasičů na D1 zasáhla Slovensko. Ráno ještě pózovali na fotografii s kolegy

Novou motorku měl přitom pouhé dva týdny. „Strašně se těšil, až na ní bude jezdit. Tohle se nemělo stát, rodiče se bez něj neobejdou,“ dodal další z jeho známých. „Brácho, byl jsi super kamarád, super DJ, dávej na nás tam nahoře pozor,“ uvedl jeho kamarád.

Tragickou nehodu šetří trnavští policisté. „Motocyklista měl krátce po 19:00 jet směrem na obec Prietrž, když při projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk. Řidič Suzuki Vitara, který jel v té době naproti, nestačil zareagovat a čelně se srazili. Náraz byl tak silný, že motocykl byl odhozen mimo vozovku, kde se měl odrazit od svahu a skončit na protějším svahu,“ napsala trnavská policie na svém Facebooku.

Z POSLEDNEJ JAZDY SA UŽ DOMOV NEVRÁTI PRI NEHODE VYHASOL ŽIVOT MOTORKÁRA😔 🚓 Dopravní policajti zo Senice vyšetrujú...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, May 10, 2024

Jednatřicetiletý motorkář zraněním na místě podlehl. „Policisté 53letého řidiče automobilu podrobili dechové zkoušce, která alkohol v jeho dechu nepotvrdila. Přesné příčiny a okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodala policie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tříletý chlapec zemřel pod koly kamionu na Kladensku. Soud uložil dva podmíněné tresty

Tagy: