Prima odvysílá český film Stáří není pro sraby s legendárním Fittipaldim. Co závodník vzkázal?

Emerson Fittipaldi

Emerson Fittipaldi o novém českém filmu, ve kterém si zahrál

Televize Prima v neděli ve 20:15 odvysílá premiéru komedie Stáří není pro sraby. Režisér Tomáš Magnusek do snímku obsadil celou řadu hvězd, a to včetně dvojnásobného mistra světa Formule 1 Emersona Fittipaldiho. Legendární Brazilec si zahraje sám sebe.

„Dovolte, abych vás všechny pozval na premiéru tohoto filmu, kterou vysílá televize Prima v neděli 30. ledna od 20:05. Doufám, že se vám bude líbit. Pokud budete mít chvíli času, tak mi své dojmy můžete napsat na můj Instagram. Těším se na reakce,“ uvedl Fittipaldi ve svém vzkazu. Dvojnásobný světový šampión stál sice před kamerou poprvé, nervózní prý ale nebyl.

„Roli mi ušili na míru, hrát sám sebe bylo skvělé. Většina možná ví, že mám Českou republiku moc rád. Takže když mě režisér Tomáš Magnusek požádal, zda bych si zahrál v jeho jeho filmu Stáří není pro sraby, nebylo co řešit. S radostí jsem přijal,“ dodal. Nutno podotknout, že Fittipaldi je velký pohodář, takže i během natáčení prý skvěle zapadl do hereckého týmu.

Úžasné setkání

„Já anglicky umím říct jen to, že mám hlad, takže jsem si s panem Fittipaldim moc nepopovídal,“ řekl s úsměvem režisér Magnusek. Podle něj spolupráce s Fittipaldim byla bezproblémová. „Pro nás všechny bylo setkání s touto legendou úžasné,“ doplnil.

Pozitivní zážitky si odnášel i Jiří Krampol, který s Brazilcem v jedné scéně jede autem. „Když sekal zatáčky, měl jsem srdce až v krku,“ řekl herec. Kromě něj hraje ve filmu například Rudolf Hrušínský mladší, Luděk Sobota či Jan Přeučil.

Premiéru filmu Stáří není pro sraby můžete sledovat od 20:15 na Primě.

Tagy: