Harry se ostře pustil do královské rodiny: S radostí lhali a spikli se, může za to William

Princ Harry se svou ženou Meghan si v traileru na druhou část dokumentární série o jejich společném životě neberou servítky. Vévoda ze Sussexu svou rodinu mimo jiné obvinil ze spiknutí a lží. Stojí podle něj také za úniky informací do tisku.

„S radostí lhali, aby ochránili mého bratra Williama, ale nebyli ochotní říct pravdu, aby ochránili nás,“ šokoval na začátku traileru vévoda ze Sussexu. Není ovšem jasné, koho měl přesně na mysli, když mluvil o „lidech z rodiny“, kteří měli lhát.

Pár zároveň oznámil, že údajně čelil „institucionální psychologické manipulaci“. Z videa vyplývá, že za spiknutím měl stát přímo Buckinghamský palác.

„Aktivně rekrutovali lidi, aby šířili dezinformace,“ zaznělo také v dokumentu. Pár už podle Daily Mail dřív obvinil členy královské rodiny z úniku informací do tisku s cílem poškodit jejich reputaci.

„Nebyla jsem předhozena vlkům, byla jsem vlky krmena,“ stěžovala si bývalá herečka Meghan. Také se údajně se svým muže báli o svou bezpečnost, protože kvůli selhání bezpečnostních služeb všichni na světě věděli, kde se zrovna nacházejí.

Osoba blízká Williamovi uvedla pro Daily Mirror, že vztah mezi bratry po premiéře šestidílné série již nepůjde napravit. Rozkol mezi bratry měl nastat poté, co v roce 2020 Harry s Meghan opustili Spojené Království, navzdory jistým náznakům na usmíření ale mezi ně dokument vrazí klín, kterého se už možná nikdy nezbaví.

Tagy: