Princ Louis jako ze Sám doma: Po vánoční mši se lekl, že se ztratil. Jeho reakce baví svět

Královská rodina se po dvou letech opět zúčastnila tradiční vánoční mše. Na tu dorazili i princ William s manželkou Catherine a se všemi třemi potomky. Po bohoslužbě ale jejich nejmladší dítko, princ Louis, prožilo šok. Rodině se vzdálil a myslel si, že se ztratil.

O Vánocích se královská rodina tradičně účastní mše v kostele svaté Máří Magdalény v Sandringhamu. Poslední dva roky byla zrušená kvůli pandemii COVID-19, ale letos se opět uskutečnila. Do farnosti, kde leží jedno z královských sídel, se sjela část rodiny. Nechyběl král Karel III. s manželkou Camillou, princezna Beatrice s chotěm či následník trůnu princ William s manželkou Catherine.

Jak informoval web Topky.sk, princ a princezna z Walesu s sebou vzali i všechny své ratolesti – George, Charlotte a Louise. A právě nejmladší Louis po mši opět pobavil svět.

Dva hrášky v lusku

Poté, co královská rodina vyšla z kostela, zamířili její členové k davu lidí, kteří na ně čekali, aby se s nimi pozdravili. V jednu chvíli se ale princ Louis s fanoušky zapovídal a svým blízkým se vzdálil. Na videu, které natočil jeden z přítomných, je vidět, jak se pak chlapec v panice rozběhl a rodiče se snažil dohonit. Fanoušky pobavil i tím, že u toho křičel na svou sestru Charlotte.

Jinak je ale malý Louis slušně vychovaný a umí se chovat jako pravý gentleman. Když totiž rodinu konečně dohnal, předal své sestře malou kytičku. Přítomné tímto gestem dojal. Web ENews! poznamenal, že sourozenci jsou jako dva hrášky v lusku.

Tagy:
Velká Británie Vánoce mše královská rodina Karel III. Camilla, královna-manželka Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge