Přistoupil k ženě a sáhl jí do rozkroku. Policisté pátrají po zvrhlíkovi z autobusu

Policisté pátrají po muži, která sexuálně obtěžovat ženu v autobuse.

V autobusu osahával ženu

Policisté hledají muže, který v autobuse pražské městské hromadné dopravy osahával ženu na intimních partiích. Jakmile se proti tomu hlasitě ohradila, muž z autobusu vystoupil. Pomůžete ho najít?

Policisté sice muže označují jako důležitého svědka, jeho popis však naprosto odpovídá popisu zvrhlíka, který měl teprve dvacetiletou ženu obtěžovat. K incidentu došlo na začátku října, kdy jela napadená do práce.

Na lince autobusu X107 přistoupil neznámý muž a začal ji osahávat v rozkroku. Zprvu šokovaná žena reagovala ze strachu jen tím, že se od útočníka pokusila vzdálit. Ten ji však dále pronásledoval. Ve chvíli, kdy už neměla kam jít, se proti němu hlasitě ohradila.

Muž poté okamžitě z autobusu vystoupil, a to konkrétně na zastávce Kamýcká v pražském Suchdole. Kriminalistům se poté podařilo zajistit několik kamerových záznamů podezřelého. Pokud ho na záběrech poznáte, obraťte se na linku 158.

V poslední době se jedná již o několikátý případ obtěžování, který pražští policisté řeší. V jejich hledáčku je stále muž, který v centru města obtěžoval 29letou ženu. Doběhl ji na ulici, políbil na krk a začal jí sahat na hýždě. Ženě se následně podařilo utéct a schovat se na recepci nedalekého hotelu.

Policisté také pátrali po mladíkovi ve žlutém svetru, který pod záminkou sázky osahával ženu v pražském metru. Toho se však po zveřejnění případu v médiích podařilo dopadnout.

Tagy: