Žena prodala čtyřletého syna na focení nahých fotografií. Sama se živí prostitucí

Prodávala svého syna

Prodávala svého syna

Šokujícím případem se ve středu zabýval Krajský soud v Ústí nad Labem. Teprve čtyřletého syna měla jeho sedmatřicetiletá matka prodat na focení neznámému muži z Německa. Ten ho poté měl nahého fotit v autě. Žena vinu odmítá.

Žena podle obžaloby prodala svého syna jednomu z německých klientů, kterému jako prostitutka poskytovala sexuální služby. Muž si chlapce měl fotit nahého v obytném voze na benzínce v severočeském Dubí před dvěma lety.

„Vytvořil nejméně dvě fotografie nahého dítěte, kterého za tímto účelem obviněná předem sama svlékla. Na jedné z fotografií byl její syn vyfocen na předním sedadle vozu natočený zády a hýžděmi k fotografujícímu,“ uvedla státní zástupkyně Lenka Letáčková. Na druhé byl podle ní vyfocený zepředu, a to včetně intimních partií.

Muže z Německa si podle obžaloby všimla rodinná známá, které prý fotografie na benzínce ukazoval. Policii se ho vypátrat nepodařilo. Obžaloba tak stojí zejména na výpovědích svědků a znaleckém zkoumání malého syna. „Ukazoval, že v autě byl, že tam byla postel a že ho pán fotil. Je jasné, že se událost stala,“ řekla znalkyně v oboru psychologie Hanka Hilbertová.

Babička se s chlapcem odstěhovala

Dnes má syna v péči babička, která se s ním z Dubí odstěhovala. Právě ta o celém incidentu informovala policii. „Mně řekl, že byl s Nikolou na benzínce a pán mu koupil bonbóny. Ptala jsem se, co dělali v autě u pána, a on mi řekl, že ho Nikola svlékla a pán ho vyfotil,“ řekla.

Obžalovaná ale vinu odmítá, podle ní si všechno vymyslela právě rodinná známá, která jí nevrátila půjčené peníze. „Já jsem dělala prostituci, ale takhle ne,“ zdůraznila. „Moje klientka od začátku tvrdí, že se trestné činnosti nedopustila,“ uvedl advokát obžalované Karel Kýček.

Soud bude pokračovat v listopadu výslechem dalších svědků. V případě uznání viny hrozí ženě za obchodování s lidmi až desetileté vězení.

Tagy: