Přítel Pártlové byl hostem Nového dne. Počkej, až přijdeš domů, komentovala to zpěvačka

Zpěvák a kytarista Josef Vařeka

Zpěvák a kytarista Josef Vařeka v Novém dni na CNN Prima NEWS oznámil radostnou zprávu. Jeho kapela Koblížc! totiž vydala novou píseň Zvedni Mě Ze Země. Kromě svých hudebních úspěchů se Vařeka rozpovídal také o roli otce a partnerce Martině Pártlové. Ta jeho vystoupení sledovala v televizi a pak vtipně komentovala na sociálních sítích. Když přišla během rozhovoru řeč na ni, padala i ostrá slova.

Kapela Koblížc! byla svého času fenoménem teenagerů. Pak si ale pankáči tělem i duší rozhodli dát několikaletou pauzu. Na hudební scénu se vrátili až začátkem letošního roku. „Pět let jsem nebyl schopný nic napsat. Měl jsem tvůrčí krizi,“ přiznal Vařeka ve vysílání CNN Prima NEWS.

Mnohé se prý změnilo až s narozením dcerky. Ta přišla na svět loni v červnu. „Dal jsem se do kupy, narodilo se mi dítě a já konečně našel nějaký životní směr,“ uvedl 28letý hudebník. Dceru Stellu přivedl na svět s přítelkyní a známou zpěvačkou Martinou Pártlovou.

Život na sítích je jiný

Pártlová dříve působila v triu 3v1, zpívala v muzikálech i s kapelou. Teď se věnuje hlavně dceři a je také hodně aktivní na sociálních sítích. Když se Vařeky moderátoři zeptali, jak dokáže držet krok s tak „živelným člověkem“, s odpovědí ani na chvíli nezaváhal a s humorem sobě vlastním odpověděl, „že kdyby se podívali k nim domů, nepochopili by“. „Ve svý podstatě jsme oba stejní a oba pankáči. Někdy je to docela dost zajímavé,“ řekl s úsměvem Vařeka.

Moderátoři pak poukázali na to, že se podle videí, které Vařeka i Pártlová sdílejí na sociálních sítích, chvílemi zdá, že nikdy nemají špatnou náladu a žijí takříkajíc na vlně optimismu. „To je jenom na Instagramu,“ vtipkoval zpěvák. „Život na sociálních sítích je vždycky jiný než realita. Žádný recept na to ale není. Musí to být zkrátka odolný kus (jedinec),“ poznamenal.

Právě tento komentář pobavil nejen moderátory pořadu, ale také partnerku Vařeky, která jeho vystoupení sledovala z pohodlí domova. Po skončení vysílání ho také vtipně okomentovala. „Hajzle, počkej, až přijdeš domů,“ vzkázala mu na svém Instagramu.

Tagy: