Dáda ztropila ostudu, že dlouho nesmí z domu, řekl Slováček a měl se k půvabné blondýnce

Felix Slováček a moderátorka Michaela Dragounová

Felixi Slováčkovi už zřejmě došla trpělivost. Pondělní nehoda jeho manželky Dagmar Patrasové, která nejdříve nabourala zaparkované auto a potom se válela opilá na chodníku, ho pořádně vytočila. Už s ní nechce nic mít ani o ní slyšet. Podle jeho slov mu ztropila pořádnou ostudu, a tak ji nevzal ani na oslavu svých 79. narozenin. Společnost mu místo toho dělala půvabná blondýnka.

Pondělní nehoda Patrasové způsobila mediální poprask. Po havárii 66letá herečka odmítla podstoupit dechovou zkoušku a poté se za bílého dne válela na chodníku před svým domem. Slováček, který ten den slavil 79. narozeniny, dal Patrasové jasně najevo, že se jeho večerní oslavy na Střeleckém ostrově nezúčastní. „Abych na to nemusel myslet, domluvili jsme se, že na oslavu půjdu sám a Dáda zůstane doma,“ prozradil hudebník začátkem týdne redakci ShowTime.

Slováček se na oslavě náramně bavil. O tom, že by akci zrušil, prý vůbec neuvažoval. „Mám tu vzácné hosty, mám je rád. Jsou to přátelé, se kterými se stýkám, a není to jen tak někdo,“ vysvětlil.

V průběhu večera se nejvíc bavil s půvabnou blondýnkou a moderátorkou Michaelou Dragounovou, která ho posléze doprovodila s jeho manažerem i k autu. O své manželce Slováček nechtěl ani slyšet. „Dáda je doma. Natropila takovou ostudu, že nemůže vylézt ani z vrátek. A pěkně dlouho,“ řekl deníku Aha! a dodal, že si je toho sama naštěstí vědoma. „Nechci o tom vůbec slyšet, ani nevíte, jak se stydím,“ poznamenal.

Dragounová, která je ostřílená moderátorka a pracuje mimo jiné také v Country rádiu, dělala Slováčkovi společnost i v průběhu večera při oslavách 25. výročí klenotnické společnosti Carollinum v Trojském zámečku.

Kdyby Dáda nepila, nebyla by Gelemová

Ačkoliv se Slováček oba večery bavil, manželčino chování ho trápí. „Kdyby Dáda nepila, nikdy by nebyla Gelemová,“ obhájil zpětně svůj vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou, s níž tvořil pár dlouhých sedm let, přestože byl stále ženatý s Patrasovou. „A teď Dáda dělá zase všechno pro to, abych měl chuť si najít nějakou normální ženskou,“ prohlásil hudebník.

Počínání Patrasové trápí i jejich dceru Annu Slováčkovou, která jako jediná z dětí na oslavě svého otce chyběla. „Nevíte naprosto nic o tom, co si kdo z nás prožívá. Jak to všechno řešíme nebo vůbec jak dlouho už se o něco snažíme. Chtěla jsem vám říci, že by bylo vážně super, kdybyste se v první řadě starali sami o sebe. Kdybyste měli zameteno nejdříve před svým prahem,“ vzkázala na sociálních sítích uživatelům, kteří ji kritizovali za to, že není „správnou dcerou“ a nepodporuje matku.

Tagy: