Srdcervoucí vzkaz tragicky zesnulé Patricii. První adventní svíčka hoří za tebe, smutní rodina

Stačí jeden nešťastný okamžik a život se otočí vzhůru nohama. To v těchto chvílích zažívá rodina jednadvacetileté Patricie, která v sobotu zemřela při nehodě u obce Mierovo v okrese Dunajská Streda.

Stačil jeden smyk. „Byla velmi dobrý člověk, takové sluníčko. To nemůže být pravda. Nejezdila rychle, byla opatrná a dávala si pozor,“ řekla podle webu Nový Čas jedna z Patriciiných kamarádek.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda: Řidička nezvládla zatáčku. Na místě zemřela, zranila 5letého chlapce

Rodina dívky je zdrcená. Zoufalá matka věnovala své dceři na sociálních sítích dojemná slova. „Tato první adventní svíčka hoří za Tebe, moje krásná Bambulko. Od narození jsme tě velmi milovali. Byla jsi naše sluníčko, i když někdy zamračené, ale Tvůj poslední úsměv z auta, když jsi od nás odcházela, nikdy nezapomeneme. Velmi Tě milujeme a nyní ať na tebe dávají pozor andělé v nebi. Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ napsala matka.

Patricie nezvládla v sobotu večer mírnou zatáčku a vletěla do protisměru, jak informovali policisté na Facebooku. Tam se srazila s protijedoucím autem, které poté skončilo na střeše mimo silnici. Cestovala v něm tříčlenná rodina. Všichni, včetně pětiletého dítěte, skončili v nemocnici. Dívka, která nehodu způsobila, na místě podlehla svým zraněním. Okolnosti policie nadále vyšetřuje.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Namol opilý cizinec srazil v Brně dva chodce. Když se šel druhý den udat, stále nebyl střízlivý

Tagy: