První díl seriálu ZOO přilákal téměř 1,5 milionu diváků. Co čeká hlavní hrdiny dál?

Herečka Eva Burešová v novém seriálu ZOO.

První díl seriálu ZOO

První díl rodinného seriálu ZOO, který přináší příběhy ze zoologické zahrady, si ve čtvrtek večer nenechalo ujít 1 421 000 diváků a share tak činil 31,53 procenta v cílové skupině 4+. Pro velký divácký zájem televize Prima před odvysíláním ZOO navíc exkluzivně nasadila část premiérového dílu svého nejpopulárnějšího seriálu – Slunečné, kterou vidělo 957 000 diváků (share 21,82 %). Na sociálních sítích po odvysílání pilotního dílu ZOO lidé nešetří chválou. Čím si je novinka získala?

Nový rodinný seriál si již po prvním dílu získal srdce tisíců fanoušků. Na sociálních sítích se diváci podělili o své dojmy. Mnozí příběh a náladu ZOO přirovnávají k oblíbené Slunečné. „Vypadá to jako další parádní seriál,“ nadšeně poznamenala jedna z divaček. Další doplnila, že s radostí bude sledovat nadcházející díly. Řada lidí oceňuje i dávku humoru a zejména prostředí, ve kterém se příběh odehrává.

„Skvěle, konečně oddychovka. Žádná nemocnice či jen negativní zápletky. Záběry na zvířata jsou úžasné, vybrali jste nejkrásnější zoologickou zahradu k natáčení,“ podotýká další. Na nové díly plné hvězdných herců a zajímavé zápletky se mohou diváci těšit každý čtvrtek. Již nyní si však mnozí zoufají, že by uvítali klidně každý den jeden nový díl.

Ve čtvrtek se kromě seriálů ZOO a Slunečná mohli diváci těšit také na následující reprízu pořadu Inkognito. Díl vidělo 620 000 diváků (share 21,45 %) v cílové skupině 15+. Prime time share skupiny Prima tak ve čtvrtek dosáhl 30,67 procenta a celodennní share byl 28,71 procenta.

V novém seriálu ZOO se hlavní role zhostila Eva Burešová coby Viky Janečková, která zde řeší své problémy, dluhy a hádá se s bývalým partnerem. Ve dne se stará o děti, pomáhá, pracuje a v noci si přivydělává jako Lady X v nočním baru, kde pod maskou a parukou zpívá.

Mladá herečka Michaela Pecháčková představuje druhou hlavní hrdinku, Sid (Sidonii Annu Novotnou), která místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů – v podání Sabiny Laurinové a Marka Taclíka – pracovat v zoologické zahradě. Viky a Sid svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny.

Na druhý díl nového seriálu ZOO se mohou diváci těšit již ve čtvrtek 20. ledna na Primě.

Tagy: