První slova hlavní hvězdy Euforie o tragické smrti kolegy: Byl jako můj bratr, řekla zdrceně

Americká herečka Zendaya poprvé promluvila o smrti Anguse Clouda, svého hereckého kolegy ze seriálu Euforie. V srdceryvném příspěvku na Instagramu ocenila „bezbřehé světlo, lásku a radost“, které svým bližním rozdával. Mladý herec, jenž zemřel jen týden poté, co pochoval vlastního otce, pro ni byl prý jako bratr.

Smutnou zprávu o smrti 25leté vycházející televizní hvězdy oznámila v pondělí Cloudova rodina. Zendaya, která byla na place populárního seriálu Euforie jednou z jeho nejbližších spolupracovnic, se k tragické události vyjádřila v úterý večer.

„Slova nedokážou popsat nekonečnou krásu, kterou je Angus. Jsem velmi vděčná, že jsem dostala šanci ho poznat, nazývat ho bratrem a vidět jeho vlídné oči a jasný úsměv,“ napsala na Instagramu zdrcená herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Za selfie zaplatil životem. Mladík chtěl odvážnou fotku na Instagram, spadl z 68. patra

Zavzpomínala také na jeho nakažlivý a specifický smích. „Usmívám se i teď, když se mi vybaví,“ doplnila. „Dokázal rozzářit jakoukoliv místnost, do které vkročil. Vím, že lidé to o svých milovaných říkají často, ale řeknu vám, on v tom byl nejlepší,“ uvedla. „Svým bližním vždy dokázal dát bezbřehé světlo, lásku a radost. Budu si navždy vážit každého okamžiku,“ pokračovala hvězda ze Spider-Mana.

„Mé srdce je v tuto chvíli s jeho matkou a rodinou. Buďte prosím laskaví a trpěliví, smutek pro každého vypadá jinak,“ dodala na závěr.

Angus Cloud se proslavil především rolí drogového dealera v seriálovém dramatu Euforie. Bylo mu pouhých pětadvacet let. Smutnou zprávu o hercově odchodu oznámila rodina. „S nejtěžším srdcem jsme se museli rozloučit s neuvěřitelným člověkem. Jako umělec, přítel, bratr a syn byl Angus pro nás všechny výjimečný v mnoha ohledech. Minulý týden pohřbil svého otce a intenzivně s touto ztrátou bojoval,“ uvedli pozůstalí v prohlášení pro CNN.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela irská legenda Sinéad OʼConnorová

Tagy: