Psychopata Bejra prošetřuje policie. Napadení Kršky si s ním přijel vyřídit i dav fanoušků

Zhruba stovka lidí v pondělí večer dorazila do Dřenic na Chrudimsku, aby si vyřídila účty s českým youtuberem a zápasníkem Alešem „Psychopatem“ Bejrem, a to kvůli údajnému napadení Václava Kršky. K tomu mělo dojít v podcastu RedFace 2 Face, jehož záznam byl zveřejněn na sociální síti X. U nynějšího konfliktu zasahovala policie a vrtulník, informoval web Aktu.cz. Zásah policistů potvrdila CNN Prima NEWS i jejich mluvčí Dita Holečková. Muži zákona šetří i první napadení.

„Včera v podvečerních hodinách jsme získali poznatek o možné potyčce s účastí vícero osob. Přijali jsme nezbytná opatření s cílem tomuto zabránit. Situaci jsme na místě monitorovali, aby nedošlo k narušení veřejného pořádku ani škodě na majetku. Všichni účastníci z místa po dvacáté hodině pokojně odjeli,“ potvrdila CNN Prima NEWS mluvčí pardubické policie Dita Holečková.

ČTĚTE TAKÉ: Vnímám se jako herec v negativní roli, tvrdí Bejr. Když mě lidi mají za magora, uspěl jsem

Vše odstartoval incident, ke kterému došlo před necelým měsícem. Aleš „Psychopat“ Bejr se totiž během natáčení podcastu, jehož hosty byli Václav Kršek alias Vencíček a jeho soupeř Martin Freedom alias Tong, neudržel a Kršku fyzicky i slovně napadl. Důvodem mělo být, že ho Krška z komunity takzvaných „světských“ údajně udeřil do ramene.

„Ty jsi mě normálně praštil. Chovej se slušně, ty m*dko, která mlátí ženy!“ okřiknul hosta Bejr a následně mu vlepil facku, což dokládá i zveřejněné video na sociální síti Instagram. Nakolik však byla celá scénka zinscenovaná, jasné není.

Při natáčení došlo ještě ke slovní přestřelce, během které se Krška pustil i do Bejrovy dcery a ženy. Moderátor se už neudržel a Kršku kopl kolenem do hrudníku, což řadu fanoušků Kršky rozzlobilo natolik, že se vydali si to s Bejrem vyříkat k jeho domu v Dřenicích na Chrudimsku.

Asi stovka lidí si dala sraz na čerpací stanici ve středních Čechách. Bejr sice tvrdí, že vše bylo domluvené divadlo, ale intenzita a míra ran byla tak silná, že Krška utrpěl zranění.

Napadení, ke kterému došlo během natáčení podcastu, policie také řeší. „O případu víme, zabýváme se jím pro podezření ze spáchání protiprávního jednání. Případ je na samém počátku a v tuto chvíli nelze poskytnout další informace,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Psychopat Bejr je ještě horší, než býval, říká šampion Fuksa. Přiznal těžkosti po olympiádě

Tagy: