Hrůzné řádění teenagerů v Senci: 11leté dívce měli lít do hrdla alkohol a pak ji zbít

Opuštěný areál

Gang teenagerů mučil 11letou dívku

Ohavného činu se měla dopustit skupinka mladistvých ve slovenském Miloslavově v okrese Senec. Parta šestnáctiletých dětí tam údajně vylákala teprve 11letou holčičku do opuštěného areálu bývalého družstva a dívce pak do hrdla násilím lila alkohol, uštědřila jí prý i několik ran. Incidentem se teď zabývá policie.

K události mělo dojít v neděli vpodvečer. Podle informací deníku Nový čas se 11letá školačka nechala vylákat o pět let staršími mladíky z okolních vesnic do opuštěného areálu. Hrůzné počínání přitom měli natáčet jejich kamarádky na mobilní telefony. „Člověk by si myslel, že aspoň ony zakročí, ale to se nestalo,“ řekl deníku zdroj, který chtěl zůstat v anonymitě.

„Měli to všechno připravené a asi to plánovali dopředu. Nejprve jí lili do hrdla alkohol, poté zřejmě schytala i pár úderů,“ doplnil s tím, že 11letá holčička pochází z „úplně normální rodiny“. Oba její rodiče prý pracují.

Policie případ řeší

Podle informací deníku dívka skončila po napadení v nemocnici s početnými zraněními. Mluvčí Národního ústavu dětských chorob však tuto informaci nepotvrdila. „Nejsme oprávněni poskytovat informace o pacientech bez souhlasu rodičů nebo státních zástupců dítěte,“ uvedla mluvčí Dana Kamenická.

Že se případem zabývá slovenská policie, potvrdil jejich mluvčí. „Vyšetřovatelé v Senci se zabývají okolnostmi napadení nezletilé dívky, ke kterému mělo dojít v neděli v Miloslavově. Vzhledem k citlivosti případu bližší informace nebudeme zveřejňovat,“ řekl mluvčí bratislavského policejního sboru Michal Szeiff.

Tagy: