Radostná zpráva u Kláry Vytiskové. Zpěvačka se stane trojnásobnou maminkou

Zpěvačka Klára Vytisková čeká miminko. Prozradila to po natáčení svého koncertu exkluzivně pro pořad SHOWTIME na CNN Prima NEWS. Doma má Vytisková už dvě dcery, nikdy se ale netajila tím, že by chtěla ještě jedno dítě.

Zpěvačka v březnu vydala nové album, jehož křest se už několikrát překládal. Naposledy byl plánovaný na 25. listopadu. Nakonec situaci vyřešila tak, že v prázdné Meetfactory natočila se svojí kapelou koncert pro fanoušky, který se v tomto termínu odvysílá přes internet. Na natáčení byla i reportérka pořadu SHOWTIME.

Nové album je podle Vytiskové hlavně o respektu, který bychom neměli chovat jen k druhým, ale i sami k sobě. „Každá z dcer je moje múza a vždycky mi nahodí nějaké téma, které zpracovávám na desce. Většinou mám dceru a pak desku, takže ony jsou moje velká inspirace,“ vysvětlila Vytisková. „Řekla bych, že mateřství mě posouvá dál, že si najednou uvědomuju spoustu věcí. Emoce, které jsou v mateřství, tavím do písniček,“ dodala.

Maminka dvou dcer se nikdy netajila s tím, že by si přála třetí dítě. Reportérka se proto nemohla nezeptat, jestli už není potomek na cestě. A Vytisková překvapila. „Já jsem to ani ještě nikde neřekla, protože teď je jednoduché to skrývat. Čekáme další miminko,“ oznámila exkluzivně v pořadu SHOWTIME.

„Jsme hrozně šťastní, protože jsme s manželem chtěli další miminko. Je to pro nás důležité, milujeme společné snídaně a měli jsme pocit, že ještě nejsme kompletní parta. A tak čekáme dalšího člena do týmu,“ doplnila zpěvačka.

Termín porodu v půlce března

Pohlaví dítěte Vytisková neprozradila, přestože už ho zná. Nejdříve prý musí s manželem ještě dořešit nějaké podrobnosti. Rozpovídala se ale o termínu, který má v druhé půlce března. Tedy rok poté, co vyšla její poslední deska. „Já doufám, že dítě bude inspirací pro další album, protože já to tak vždycky mám, děti jsou pro mě extrémně inspirativní,“ přeje si zpěvačka.

V létě Vytisková s manželem oslavila desáté výročí svatby, dohromady už jsou ale spolu 16 let. Jaký je její recept na šťastný vztah? „Je to dialog, že si prostě povídáme. Nemáme před sebou žádné tajnosti. Pro mě je důležité si věci říct, jak jsou a nehrát žádné hry. To mě úplně děsí,“ uzavřela Vytisková.

Tagy: