Rána pro oblíbenou herečku Magálovou. Náhle zemřel její syn, byl známý advokát

Syn populární slovenské herečky Kamily Magálové Martin fatálním způsobem spadl z koně při hraní póla v Itálii. 49letý právník později podlehl následkům zranění v nemocnici v Sieně. Magál se již před lety vyjádřil, že pólo je jeho oblíbeným sportem. Hereččin vnuk Gregor v neděli v reakci na otcovo úmrtí zveřejnil emotivní vzkaz na sociálních sítích, uvedla slovenská média.

„Řekni dnes svým rodičům, že je miluješ. Nikdy nevíš, kdy bude pozdě. Mám tě rád, táto,“ citoval vyjádření Gregora Magála slovenský web Pluska. Magálovy nepomohla ani péče lékařů v nemocnici v italském městě Siena.

Herečka Kamila Magálová na dotazy médií o tragické smrti svého syna nereagovala.

ČTĚTE DÁLE: Hollywood truchlí. Zemřel syn legendárního Stevea McQueena. Zářil ve filmech Karate Kid

Martin Magál měl podle svých dřívějších vyjádření blízko ke koním. „Jezdit jsem začal jako tříletý. Vedli mě k tomu rodiče. Jezdil jsem až do čtrnácti let. Potom jsem měl dlouhou pauzu,“ uvedl v roce 2017 pro magazín Trend. „Po třicítce jsem objevil pólo jako jediný akční, kolektivní a kontaktní koňský sport a do sedla koně jsem se vrátil. U póla ze sebe nejlépe dostanu veškerý stres z práce,“ přiblížil syn slavné herečky.

Pólo bylo Magálovým milovaným sportem. Oceňoval na něm zejména míru adrenalinu, jaký mu sport poskytoval. „Pólo je spolu s americkým fotbalem a ledním hokejem třetím nejtvrdším sportem. Naštěstí jsem byl vážněji zraněn jen jednou. Přesto jsem dokázal chodit do práce,“ nechal se slyšet Magál. Osudným se mu stala až letošní nehoda.

Kamila Magálová v současnosti působí ve Slovenském národním divadle. 73letá herečka je dobře známá i českým divákům například z filmů Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel. Objevila se také v celé řadě televizních inscenací. V roce 2012 prodělala selhání ledvin a několik dnů byla v kómatu. Jako jednu z možných příčin svých potíží uvedla dlouhodobý stres z dramatického rozvodu se svým exmanželem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrt Earla Jonese otřásla světem. Kolegové mu vzdávají hold a vzpomínají na jeho kvality

Tagy: