Poprask kolem Nicki Minaj. Rapperku zadrželi kvůli drogám, video ze zatýkání zveřejnila

Rapperka Nicki Minaj byla v sobotu zadržena na letišti v nizozemské metropoli Amsterdam, když u ní policisté našli v zavazadle marihuanu. Policie zpěvačce udělila pokutu a propustila ji. Nicki Minaj kvůli incidentu zrušila koncert plánovaný na sobotní večer v anglickém Manchesteru, informovala agentura AFP a zpravodajství CNN.

Americká rapperka původem z Trinidadu zveřejnila na sociálních sítích záběry z incidentu. Nizozemská policie agentuře AFP řekla, že zadržela jednačtyřicetiletou Američanku, odmítla ale potvrdit, že se jednalo o Nicki Minaj.

„Nikdy nepotvrzujeme identitu zadržených, ale můžeme říct, že jsme zadrželi jednačtyřicetiletou ženu pro podezření z pokusu vyvézt měkké drogy do jiné země,“ což je zakázané, řekl mluvčí policie Robert Kapel. Hudebnice podle něj dostala „přiměřenou pokutu“ a tím byl případ uzavřen.

ČTĚTE TAKÉ: S princeznou Kate to nevypadá dobře. Fanoušci ji na veřejnosti ještě hodně dlouho neuvidí

Zpěvačka vystoupila ve čtvrtek v hale Ziggo Dome v Amsterdamu. V současné době absolvuje světovém turné Pink Friday 2 World Tour na podporu svého posledního alba, které vyšlo koncem loňského roku, poznamenalo zpravodajství CNN. V sobotu 25. května večer měla vystoupit v britském Manchesteru, ale podle účtu koncertního místa Co-op Live na sociální síti X bylo vystoupení odloženo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: S Pastrňákem si telefonuji, překvapila herečka Bohdalová. Chystá se vypravit na finále

Tagy: