Tvůj otec zabíjí děti, zastav ho. Lidé prosí údajnou Putinovu dceru, ať ukončí utrpení

V roce 2020 přišla ruská média s šokující zprávou: Podle jejich zdrojů by měl prezident Vladimir Putin mít další dceru. Tou má být brzy devatenáctiletá Jelizaveta Krivonogichová, známá také jako Luiza Rozova. Ačkoliv ona, Putin ani jeho údajná dávná láska Světlana Krivonogichová pravdivost sdělení nikdy nepotvrdili, lidé se na mladou dívku nyní obrací. Na sociálních sítích ji prosí, aby svého „otce“ zastavila a pomohla ukončit utrpení lidí na Ukrajině. Jenže dívka se již několik měsíců neozývá, zřejmě kvůli kauze Pandora Papers.

Říká se o ní, že je tajným dítětem lásky. Podle informací ruských médií, které zveřejnily v roce 2020, má být Luiza dcerou uklízečky Světlany Krivonogichové a ruského prezidenta Vladimira Putina. Jednalo by se tak o třetí dceru ruského lídra. Ze svého jediného známého manželství má dcery Mariu a Jekatěrinu.

Ačkoliv informace o otcovství dívky Putin nikdy nepotvrdil, mnozí lidé to považují za fakt. Proto se nyní, v době války na Ukrajině, obrací na Luizu na sociálních sítích. Pod zveřejněné fotografie píší útočné ale i prosebné vzkazy. „Řekni mu, ať válku zastaví. Jestli v tobě teče lidská, a ne satanská krev, modli se, aby tu válku zastavil,“ píše jedna z uživatelek.

Další jí připomínají útoky na děti a civilisty. „Tvůj otec zabíjí děti. Chápete, že vám seberou všechen majetek? Celý život se budete stydět. Na ulicích na vás budou plivat,“ píše další a doplňuje, že je na Luize a její matce, zda se stanou „spolupachatelkami vražd nebo hrdinkami“.

Podobně reagují i další. „Zastav válku,“ žádají. Jiní konstatují: „Co to ten tatínek udělal za průšvih, co? Svět na něj nezapomene a ovlivní to i jeho děti, i když s tím nesouhlasíte.“ Odpovědi se však lidé, kteří své vzkazy píší v nejrůznějších jazycích, zatím nedočkali. Dívka, která byla dříve na Instagramu velmi aktivní, se tam od října nehlásí, píše New York Post.

Od října mlčí

Její fanoušci se již měsíce obávají, zda dívka nebyla umlčena. Obavy se objevily v říjnu, tedy v době, kdy se řešila kauza Pandora Papers. Podle dokumentů její matka Světlana nyní disponuje majetkem nejasného původu ve výši zhruba 100 milionů dolarů (asi 2,2 miliardy korun). Luiza se svým sledujícím navíc chlubila podkrovním bytem v Monte Caru, který má hodnotu v přepočtu téměř 92 milionů korun.

Podle informací The Sun byl tento byt taktéž podrobně popsán v dokumentech Pandora Papers. „Co se stalo, tatínek zakázal zveřejňovat podrobnosti o luxusním životě?“ ptal se jeden z uživatelů. Jiní naopak dívku prosí, aby se ozvala.

Jenže od 1. října dívka na sociálních sítích mlčí. Údajná Putinova dcera nikdy nezvěřejňovala své fotky, některé její fotografie však unikly na internet. Ačkoliv příbuzenský vztah s Putinem ona ani její matka nikdy nepotvrdily, mnozí lidé odkazují na její značnou podobu s šéfem Kremlu, která podle nich hovoří za vše.

Tagy: