Řidič se dal před policisty na útěk, hazardní jízda skončila nehodou. Srazil i chodce

V Banské Bystrici na Slovensku došlo k otřesné nehodě. Řidič odmítal zastavit, před hlídkou naopak přidal na plyn. Jeho zběsilá jízda ale skončila nehodou. Srazil se s další vozem a porazil tři chodce.

Policisté v Banské Bystrici museli zasahovat u dopravní nehody, ke které došlo v pátek krátce po 15. hodině. „Policejní hlídka zpozorovala na silnici I/66 v centru Banské Bystrice řidiče osobního auta, jehož jízda ohrožovala ostatní účastníky silničního provozu,“ uvedli policisté na Facebooku.

AKTUÁLNE: VODIČ NEZASTAVIL POLICAJNEJ HLIADKE, NAOPAK, DAL SA NA ÚTEK. JEHO HAZARDNÁ JAZDA SKONČILA DOPRAVNOU NEHODOU...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Friday, January 27, 2023

Hlídka se ho pokoušeli zastavit, na výzvy ale nereagoval, pokusil se naopak ujet. „Během jízdy porušil několik dopravních předpisů a nerespektoval ani dopravní značení,“ popsali honičku policisté.

Muž nakonec s vozidlem havaroval. „Po nárazu s dalším vozidlem sjel mimo silnici a srazil i tři chodce,“ dodali policisté. Rozsah jejich zranění není znám, policisté nyní případ podrobně vyšetřují.

Tagy: