Strašidelná nehoda v Hostivaři: Vůz vylétl do vzduchu a smetl chodkyni, zastavil až o zeď

Nehoda v Hostivaři

Sražená chodkyně

V pražských Dolních Měcholupech se v pondělí ráno odehrála strašidelná nehoda. Osobní vůz tam najel na betonový retardér, ze kterého se odrazil a vylétl do vzduchu. Před sebou při tom tlačil 49letou chodkyni. Auto se zastavilo až o fasádu domu. Chodkyně i 19letý spolujezdec skončili v nemocnici.

Děsivou nehodu na křižovatce ulic Dolnoměcholupská a Poslední v Praze 10 zachytila bezpečnostní kamera na budově, do které auto nakonec narazilo. Její majitel Martin Ladyr poté sdílel záběry na sociálních sítích.

„V pondělí ráno došlo v Dolnoměcholupské ulici k dopravní nehodě, kdy řidič osobního vozidla nezvládl řízení, srazil chodkyni a přes betonový obrubník vyletěl i s vozidlem do vzduchu a posléze havaroval do domu,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

https://fb.watch/b2beNi5TLK/

Posted by Dopravní-Omezení.cz on Tuesday, February 8, 2022

Záchranná služba na místě ošetřovala dva zraněné. Devětačtyřicetiletou chodkyni převezla s úrazem hlavy do nemocnice. Tam skončil i devatenáctiletý spolujezdec z osobního vozidla.

„Policisté na místě zjišťovali příčiny a okolností této dopravní nehody. Dechová zkouška řidiče na alkohol byla negativní. Na místě byly zraněné dvě osoby, 19letý spolujezdec a 49letá chodkyně, kteří byli převezení do nemocnice na vyšetření,“ uzavřel Hrdina.

Tagy: