Rituální vražda muže z Kutné Hory: Tělo na posteli, krev nikde. Místo činu policisty zaskočilo

Soud dále rozplétá případ záhadné vraždy muže v Praze. Figurují v něm i dvě vysokoškolsky vzdělané ženy. Jednou z nich je stomatoložka z Kutné Hory. Lidé stále nemohou uvěřit rituálnímu pozadí vraždy. Štáb CNN Prima NEWS se proto na místo vrátil a zjišťoval další podrobnosti.

Některé detaily hrůzného činu zaskočily i samotné vyšetřovatele. Podle informací CNN Prima NEWS v bytě, kde ženy měly vraždit, to vypadalo jinak, než jsou detektivové zvyklí. Zubařka a její známá – bývalá učitelka tělocviku – po smrti muže byt důkladně uklidily. Ve sterilním prostředí nebyla ani kapka krve.

Na posteli leželo jen nahé tělo mrtvého muže. Zakryté mělo pouze genitálie kusem látky. Muž měl obě ženy zmanipulovat tak dokonale, že dělaly vše, co chtěl. Uvěřily mu i to, že jeho tělo po smrti zmizí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ohavná vražda Andrey. Exmanžel ji měl rozpustit v sudu, rodina teď promluvila o dětech

„Magdalenu znám od narození. Ten chlap ji vyloženě zneužíval, naprogramoval si ji, jak mu vyhovovalo, byl to normální magor. Kdybyste slyšeli, jak ji zneužíval, ponižoval, týral, připravil ji o peníze, o všechno, to je šílený,“ líčila pro CNN Prima NEWS známá rodiny zubařky.

Místní mluvili jen s příslibem anonymity

Štáb Krimi zpráv se vydal do Kutné Hory, kde měla zubařka svou ordinaci. Dříve plná čekárna momentálně zeje prázdnotou. Vedle dveří visí informace o tom, že se do odvolání neordinuje. Vypadá to, že paní stomatoložku zatím nikdo nenahradil. Případ vraždy muže s temným pozadím, který nemá obdoby, je mezi místními stále živý. Lidé, s kterými štáb mluvil, dali svá vyjádření pouze pod podmínkou anonymity.

„Jenom mi říkala kamarádka, když se to stalo, že k ní chodila, že byla hrozně hodná, že by to do ní neřekla, a to je asi celý. Prý pracovala asi do jedenácti do noci od čtyř hodin od rána, takže to nebylo moc normální. Nikdo na ni neměl špatný názor, když jí znal osobně,“ popsal jeden z místních. „Kamarád tam chodil a teď shání jiného zubaře. Tady je s tím problém,“ řekl další.

„Neumím si to nijak vlastně představit, že by někdo něco takového mohl udělat. Celkově jako sektu si neumím představit, jak to tam může chodit, jak jim tam vymývají mozky. Nevím, mně sekta byla prostě nepříjemná a nedokázala jsem si představit, co se tam děje, jak lidem ubližují,“ doplnil jiný.

Další podrobnosti by postupně měla rozkrývat soudní jednání. Státní zástupkyně požaduje pro obžalované tresty od 12 do 16 let.

Tagy: