Řízky, salát v kelímku i domácí dezert. Jak vypadá občerstvení ve volebních štábech?

Do 14:00 mohli poslední lidé svým hlasem podpořit své favority v boji o Hrad. Mezitím se do volebních štábů jednotlivých kandidátů sjeli jejich podporovatelé a novináři, kde s napětím očekávají průběžné i finální výsledky. Přinášíme pohled do zákulisí jednotlivých týmů, zejména pod gastronomickou pokličku.

Ve volebním štábu Pavla Fischera si mohou přítomní nabídnout kuřecí řízečky. K dispozici jsou také zeleninové či ovocné saláty v plastových kelímcích či různé sladkosti.

O něco chudší raut nabízí štáb Jaroslava Bašty. Pro novináře je připravené drobné občerstvení v podobě koláčků a housek.

Ještě před uzavřením volebních místností byly na pultech v zázemí Petra Pavla pouze bábovky a trochu zeleniny. Později však výběr pohoštění doplnily i chlebíčky, bagety, různé zákusky i ovoce.

K zakousnutí ve štábu Danuše Nerudové je několik druhů sendvičů – šunkové, roastbeefové s hořčičnou omáčkou či vegetariánské s hermelínem a brusinkovou marmeládou. V nabídce jsou také zákusky, od větrníků po drobné dortíky.

V zázemí Andreje Babiše jsou na výběr různé saláty i vydatnější pokrmy jako maso s rýží nebo bramborami, ale i ovoce či zákusky.

Ve volebním štábu Marka Hilšera je pro příchozí připraveno několik druhů chlebíčků a sladkých pochutin. Dcera jednoho z členů volebního týmu přinesla i domácí brownies. Nechybí zelenina a ovoce, nealkoholické nápoje v podobě limonád a kávy nebo vody.

Tagy: