Robert Rosenberg místo ve filmech pro dospělé září v ringu. Soupeře v boxu rozdrtil

Robert Rosenberg se věnuje boxu už od mládí. Přesto bylo v úterý během boxerského galavečera jeho vítězství překvapením. Diváci si v jednu chvíli mohli připadat jako při legendárním zápase filmového Rockyho. Boxeři ve stejnou chvíli dali ránu a oba skončili na zemi. Boxerské kariéře se Rosenberg ale dál věnovat nechce.

Před lety se živil účinkováním v pornofilmech, celý život ale také boxuje. Později se rozhodl svému oblíbenému sportu více věnovat. Udělal si trenérské zkoušky a otevřel si vlastní školu. Jak sdělil v pořadu CNN Prima NEWS Showtime, od té doby zápasil několikrát.

„Poslední zápas byl loni, den po pohřbu mého táty. Tam jsem řekl, že ukončím kariéru. Pak mi ale přišla nabídka do Lucerny a já říkám, že box tam patří. Chtěl jsem si to zažít,“ popisuje Rosenberg svůj zápas během 12. ročníku jednoho z nejprestižnějších boxerských galavečerů, který navazuje na tradici první republiky.

Zápas vyhrál a vítězství si cení, i když to moc nevypadá. „Já jsem takový, že nedávám moc najevo pocity. Byl jsem rád a bylo to krásné. Jsem rád, že do toho ten soupeř šel. Šli jsme do toho naplno, stálo to za to,“ dodal.

Diváci si v jednu chvíli mohli připadat jako při legendárním zápase filmového Rockyho. Boxeři totiž ve stejnou chvíli dali ránu a oba skončili na zemi. „Já jsem si tam sedl možná trochu víc, rozhodčí ani nezaregistroval, že byl soupeř na zemi. Myslím si, že je to opravdu rarita,“ dodává.

Po utkání dostal hned další čtyři nabídky na další zápas. „Pro mě to bylo završení, slíbil jsem to své ženě. Chtěl jsem, aby to viděl můj syn, jak boxuji,“ dodává s tím, že tohle přání si již splnil.

Tagy: