Róby na cenách Grammy: Vykukující bradavky, outfit ze špendlíků, stromošaty či záplava peří

Letošní udílení prestižních cen Grammy opět potvrdilo, že se hvězdy na červeném koberci snaží především šokovat. Své snaze podřídily i modely, které na ceremonii oblékly. Víc než by chtěla, ukázala například rapperka Doja Cat.

Americká zpěvačka a rapperka Doja Cat na sebe strhla téměř veškerou pozornost, když dorazila v průsvitných šatech s korzetem od turecko-britské návrhářky Dilary Findikogluové, připomněl web CNN. Outfit odhalil víc, než se sluší. Rapperce, která letos získala tři nominace na Grammy, totiž z upnutých šatů vykukovaly bradavky.

ČTĚTE TAKÉ: Vítězného rappera během Grammy spoutala policie. Obvinila ho z ublížení na zdraví

Muzikantka Miley Cyrusová vynesla model od značky Maison Margiela, pro niž na Paris Fashion Weeku předváděla na mole také česká modelka Rézi Šimonová. Outfit Cyrusové, která měla šest nominací, byl téměř celý vyrobený ze zlatých spínacích špendlíků. Hudebnice ho doplnila o šperky od Tiffany & Co.

K TÉMATU: Taylor Swiftová triumfovala na Grammy a připsala si další rekord

Mnohé hvězdy vsadily na jistotu a oblékly černou. Mezi nimi byla například zpěvačka Ellie Gouldingová či modelka Heidi Klumová. Ta střihem šatů zvýraznila své vnady.

Tón večera ale udávaly barvy bílá, krémová a slonovinová. Jednoduché a elegantní bílé šaty značky Versace vynesla třeba hudebnice Olivia Rodrigová. V bílé se předvedly také Kat Grahamová nebo Summer Walkerová, která na sebe upoutala ohromným kloboukem.

Na další rozmanité outfity, ve kterých se celebrity vydaly na červený koberec při příležitosti udílení cen Grammy, se můžete podívat v galerii.

Tagy:
Miley Cyrus móda Versace Céline Dion outfit Billie Eilish Olivia Rodrigo Miley Cyrusová Grammy Award červený koberec Heidi Klumová Ellie Gouldingová Doja Cat ceny Grammy Maison Margiela Kat Grahamová Summer Walker