Konflikt při Grammy: Vítězného rappera spoutala policie. Obvinila ho z ublížení na zdraví

Killer Mike získal v neděli tři sošky Grammy.

Killer Mike byl z Grammy odveden v poutech

Během udílení prestižních cen Grammy byl v neděli v Los Angeles zadržen rapper Killer Mike. Policie ho odvezla v poutech údajně kvůli konfliktu, do něhož se měl umělec dostat s ochrankou, informuje web TMZ.

Rapper Killer Mike (civilním jménem Michael Render) byl zatčen v neděli večer v Crypto.com Areně, kde se konal 66. ročník udílení cen Grammy, odkud si hudebník odnesl tři ceny.

Killer Mike byl podle magazínu TMZ zadržen losangeleskou policií kvůli obvinění z ublížení na zdraví. Měl se dostat do potyčky s ochrankou. Co přesně se stalo, policie dosud nezveřejnila.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapivé odhalení u Víta Starého z Mandrage. Zpěvák má z dob své největší slávy dceru

Rapper byl z ceremoniálu převezen na centrální oddělení losangeleské policie. Na sociální síti X se objevilo video, kde je vidět, jak spoutaného rappera odvádí policie.

Jak uvedla policie v prohlášení na sociální síti X, zadržený osmačtyřicetiletý muž byl v neděli večer místního času propuštěn.

Killer Mike je členem legendárního dua Run the Jewels. V neděli hudebník získal tři Grammy, včetně ceny za nejlepší rapové album Michael, nejlepší rapový výkon a nejlepší rapovou píseň za singl Scientists and Engineers. Umělec je získal po více než 20 letech od své první Grammy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Taylor Swiftová triumfovala na Grammy a prozradila tajemství

Tagy:
policie hudba Los Angeles zatčení rapper problémy potyčka Grammy Award udílení cen Killer Mike