Rodiče nutili 12letou dceru k sexu se staršími muži. Soud je poslal do vězení

Soud v Olomouci

Rodiče měli nutit svoji teprve dvanáctiletou dceru k sadomasochistickým praktikám se staršími muži

Vrchní soud v Olomouci v úterý uzavřel neobvyklý případ kuplířství. Rodiče měli nutit svou 12letou dceru k sadomasochistickým praktikám se staršími muži. Dostávali za to dobře zaplaceno a teď za to také sami zaplatili. Soud je poslal za mříže na šest, respektive sedm let. Rozsudek je pravomocný.

Jedenáctkrát soudně trestaný otec a dvakrát soudně trestaná matka 12leté dívky se v úterý zpovídali před vrchním soudem z toho, že nabízeli vlastní nezletilou dceru mužům. „Obžalovaní prostřednictvím sociálních sítí domlouvali muže, se kterými potom poškozená dělala různé sexuální praktiky,“ uvedl mluvčí Vrchního soudu v Olomouci Stanislav Cik.

Matka v těchto hrátkách figurovala jako domina a o dceři mluvila jako o komtesce. Asi nejmírnější praktikou bylo olizování chodidel od mužů. Otec dívky stále tvrdí, že o ničem nevěděl, a matka přiznává jen dvě schůzky. Oba společně se pak snažili úterní soud přesvědčit, že jejich dcera lže.

Podle soudců ale není pochyb, že rodiče dceru prodávali, a kdyby se prý odvolal i státní zástupce, zvažovali by dokonce i vyšší trest. „My máme za to, že bylo jednoznačně prokázáno, že obžalovaní se dopustili toho, že své 12leté nezletilé dceři domlouvali sexuální praktiky s doposud nezjištěným počtem mužů,“ uvedl dále Cik.

Od soudu odešli s šesti- a sedmiletým trestem. Úterní rozsudek je pravomocný, v případě mimořádného dovolání by se jím zabýval Nejvyšší soud v Brně.

Tagy: