Poslední loučení s Županičem: Rodina ho chystá před Vánoci, na parte se skví verše z muzikálu

Ladislav Županič byl rodákem z Prostějova.

Zemřel Ladislav Županič

Rodina zesnulého herce Ladislava Županiče zveřejnila parte a také informace ohledně posledního rozloučení. Pohřeb nositele výrazného hlasu, který zemřel 9. prosince, se bude konat ve strašnickém krematoriu ve středu 20. prosince, a to od 13:00.

Na smutečním oznámení, který zveřejnila rodina zesnulého umělce, se skví verše z muzikálové písně, která je ústředním kusem z inscenace Hello, Dolly! „Život mě skříp, Eddie, chci žít líp, Freddie. Je tak málo toho, co nám ještě zbývá...,“ je uvedeno na parte.

K TÉMATU: Jsem v šoku, řekl zdrcený Troška o smrti Županiče. Popsal poslední společný hovor

„S hlubokým zármutkem vám oznamujeme, že nás navždy opustil milovaný manžel, tatínek, dědeček a bratr Ladislav Županič,“ vydala v oficiální podobě hercova rodina.

„Poslední rozloučení proběhne ve středu 20. prosince 2023 ve 13:00 hodin ve Velké obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích,“ informovali pozůstalí v parte. „S láskou vzpomínají manželka Hana, synové Ladislav, Jan a David, snacha Lenka a vnučky Eliška a Anička, sestra Milena s rodinou. Děkujeme za tichou vzpomínku,“ zakončili ve smuteční zprávě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mám kostlivce ve skříni, říká Dolinová o roli v komedii Růžové svatby a chválí Cibulkovou

Tagy: