Herce Ivana Vyskočila zasáhla tragédie. Jeho syn v noci spáchal sebevraždu

Ivan Vyskočil

Šéf dopravní skupiny BusLine Jakub Vyskočil měl v noci na pondělí spáchat sebevraždu. Redakci CNN Prima NEWS to potvrdil jeho otec herec Ivan Vyskočil.

Detaily smrti 46letého podnikatele přinesl web Extra. „V noci se doma zastřelil syn Ivana Vyskočila Jakub. Nechal dlouhý dopis na rozloučenou. Dostal se do nějakých dluhů a problémů,“ potvrdil médiu smutnou zprávu důvěryhodný zdroj. Tragédii nyní zpracovává i jeho otec. „Prosím vás, já o tom nemůžu mluvit. Je to moc čerstvý,“ řekl Vyskočil.

Firma BusLine, kterou Jakub Vyskočil vedl, patří mezi největší autobusové dopravce v Česku, která zaměstnává přibližně 700 řidičů. Společnost doprovázely v minulosti různé skandály. Ty byly vesměs spojeny s exmanažerem společnosti Jiřím Vařilem, o kterém deník iDNES píše jako o muži s „pověstí mafiána“.

„BusLine je plný normálních lidí a poctivě pracujících řidičů. Není možné BusLine hodit do nějakého pytle, protože byl kdysi spojený s Vařilem. Stalo se to velmi hodící se politickou matérií. Svět není černobílý, a tak se netvařme, že jedni jsou hodní a druzí zlí,“ řekl v únorovém rozhovoru šéf společnosti Jakub Vyskočil.

Maminkou Jakuba je Vyskočilova druhá manželka Růžena, rozená Poláková. Ivan Vyskočil byl celkem čtyřikrát ženatý. Kromě Jakuba má také syna Jana a dceru Michaelu.

Tagy: