Hrůzné trestání Rusů v armádě. Vojáci zbili kolegu, ten přišel o nohy i genitálie

Ruský voják musel podstoupit amputaci nohou a genitálií poté, co ho jeho spolubojovníci přes tři hodiny bili. Důvodem měl být špatný úklid po silvestrovské oslavě. Příběh, který je již staršího data, oživila aktuální válka na Ukrajině. Lidé se nyní bojí, že podobná zvěrstva v armádě pokračují.

V roce 2005 byl Andrej Sergejevič Syčjov a dalších osm vojáků brutálně zmláceno do bezvědomí poté, co se jejich nadřízení domnívali, že pořádně neuklidili po silvestrovském večírku.

Tehdy devatenáctiletý mladší seržant Alexandr Sivjakov nařídil Syčjovovi, aby si dřepl s rukama svázanýma za zády a jeho kolega ho tři a půl hodiny mlátil. Syčjov utrpěl vážná zranění. Na ošetřovnu se dostal až 4. ledna, tedy čtyři dny po napadení. Lékaři zjistili, že voják má několik zlomených kostí, těžké poranění v oblasti genitálií a gangrénu nohou.

CASO BIZARRO! - TROTE DO EXÉRCITO RUSSO Andrey Sergeyevich Sychyov (ou apenas Andrey Sychov) nascido em 24 de novembro...

Posted by Curiozite on Sunday, May 9, 2021

Andrejova matka Galina Syčjovová tvrdí, že jí bylo nabídnuto 100 tisíc dolarů (přes dva miliony korun) a nemovitost, pokud ona a její syn nebudou podnikat právní kroky.

Za týrání pouhé čtyři roky vězení

Seržant Sivjakov, který mučení nařídil, byl za tento hrůzný incident a dalších pět případů týrání souzen.

Soud rozhodl o čtyřech letech vězení a zbavení hodnosti. Uživatelé sociální sítě Reddit zůstali po znovuobjevení příběhu zděšeni. „Mám pocit, že vzdát se Rusům je špatný nápad. Musíme s těmi lidmi bojovat na život a na smrt,“ napsal jeden z nich. „To je důvod, proč se v Mariupolu stále bojuje. To proto budou muset bojovat o každý čtvereční centimetr Ukrajiny,“ dodal další.

Tagy: