S Lelou jsme si toho frajera vyříkali v Dubaji, tvrdí Vémola. Proč se k sobě nevrátili?

Lela Ceterová, Karlos Vémola

Vémola k incidentu

Vztah mezi MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a Lelou Ceterovou byl poslední dobou jako na houpačce. Na vině byla údajná nevěra. Vémola se ovšem redakci ShowTime exkluzivně rozhodl prozradit, jak to mezi ním a bývalou slovenskou playmate je a zda se dají znovu dohromady. Sám přiznal, že to s ním v poslední době nebylo jednoduché.

Vémola se rozhodl promluvit po natáčení své talkshow Karlos Show, která je k vidění na webu iSport.cz. „Je to blázinec. Myslím si, že ji to teď mrzí, stejně jako mrzí mě, že jsem vyjel s tím videem,“ tvrdí zápasník, který o problémech v jejich vztahu informoval na sociálních sítích.

Přestože Lela na svého snoubence původně chtěla podat trestní oznámení kvůli údajnému fyzickému napadení a odešla z domu, nakonec se i s dětmi vrátila. „Kdybych ji napadl a bála se mě, určitě bychom neletěli naše problémy řešit do Dubaje, odkud jsme se včera vrátili,“ uvedl Vémola.

Podle MMA zápasníka si právě v Dubaji chtěli s Lelou své problémy vyříkat. „Chtěli jsme utéct médiím. Stejně jsme neutekli, novináři nás chytili na letišti. Nechtěli jsme, aby to vnímaly děti, že se doma hádáme – nebo nehádáme, ale chtěli jsme si to vyříkat – jestli chce zůstat doma, nebo ne, být s tím kamarádem, frajerem... nevím, jak mu mám říkat,“ řekl Vémola.

Nejsem bez chyby, říká Vémola

„Vyříkali jsme si to. Lela zůstává doma a zatím se nikam nestěhuje. Uvidíme, jak to bude, nebo nebude pokračovat dále. Zatím zpátky partneři nejsme. Žijeme spolu v jedné domácnosti. Lelu to mrzí. Říká, že se mnou doma nebylo k vydržení a hledala z toho východisko s někým jiným,“ popsal zápasník.

Vémola přiznal, že není bez chybičky. „Asi si uvědomuji, že se mnou nebylo k vydržení. Sportuji celý život a teď nemohu trénovat. Nevěděl jsem, co se sebou, a to prostředí nebylo ideální,“ míní bijec.

„Lela se sama rozhodne, jestli chce odejít. Jsem samozřejmě rád, že je s dětmi doma. Nechci, aby byla u kamarádky někde na gauči. Pokud bude chtít odejít, určitě jí pomohu. Třeba to dopadne tak, že nikam nepůjde,“ dodal Vémola.

Tagy: