Vévodkyně Kate uchvátila „Dianinými“ šaty. Úplně mě odzbrojila, žasl Bondův představitel

Na podobnost róby upozornily módní weby.

Hvězdou červeného koberce na londýnské premiéře nové bondovky se stala vévodkyně Kate. Shodli se na tom módní kritici. Svými třpytivými šaty prý zastínila i představitele filmového agenta 007 Daniela Craiga. Její garderoba připomněla outfit, který oblékla na stejnou událost i princezna Diana v roce 1985.

Kate Middletonová po boku manžela, prince Williama, zářila ve zlaté róbě módní návrhářky Jenny Packham. Šaty byly doplněny o zlatavé třpytky a plášť, který má průstřižky na rukávech.

Podobný oděv zvolila před více než 35 lety i její zesnulá tchyně Diana, rovněž na premiéru snímku ze série bondovek. Princezna z Walesu se však lišila odstínem šatů – ten byl v jejím případě stříbrný. Připravil je známý návrhář Bruce Oldfield. Díky třpytivému vzhledu a výstřihu do véčka tvořily stejnou siluetu. Vévodkyně Kate i princezna Diana si jako doplněk vzaly zlaté náušnice.

Z vévodkyně Kate byl unesený i sám představitel agenta 007 Daniel Craig. Prý ho „úplně odzbrojila“.

Craig přišel na premiéru poslední bondovky v červeném sametovém saku. Jeho poslední film, kde si agenta s povolením zabíjet zahrál, byl prý pro Craiga životním zážitkem a na natáčení vzpomíná jako na jednu z nejlepších kapitol své kariéry.

Bondovka Není čas zemřít je filmem plným akčních scén, nádherných žen a charismatických mužů. A podobně to vypadalo i na červeném koberci, kde se objevily i další hvězdy, jako Rami Malek, který hraje hlavního záporáka, bond girl Ana de Armas i zpěvačka Billie Eilish, která má na svědomí úvodní píseň.

Do Royal Albert Hall vyrazil královský pár s princem Charlesem a Camillou. Po koberci se projelo i Bondovo legendární auto – Aston Martin.

Tagy: