Pospíšilová se vrací na CNN Prima NEWS s ekonomickým pořadem Svět financí s Trinity Bank

Sandra Pospíšilová moderuje nový pořad CNN Prima NEWS Svět financí.

SVĚT FINANCÍ S TRINITY BANK

Moderátorka a vystudovaná ekonomka Sandra Pospíšilová (dříve Parmová) se vrací na televizní obrazovky s novým publicistickým ekonomickým pořadem SVĚT FINANCÍ S TRINITY BANK. Každé úterý ve 20:15 bude na CNN Prima NEWS s hlavním ekonomem Trinity Bank Lukášem Kovandou pomáhat lidem při orientaci ve složité sféře financí, burzovních investic a realit.

„Ve světě financí odstartovala před šestnácti lety moje pracovní dráha a jsem moc ráda, že se k tomu opět vracím. Navíc po boku jednoho z nejvýraznějších analytiků na současné mediální scéně. Téma investic, a zejména burzy, mě vždy zajímalo a těším se, že ho teď budeme moci v moderní a srozumitelné formě přiblížit divákům CNN Prima NEWS,“ říká moderátorka Sandra Pospíšilová, která se díky profesní minulosti spojené s ekonomickými tématy s Lukášem Kovandou zná, a ve studiu si tak budou tykat.

ČTĚTE TAKÉ: Josef Klíma se vrací na Primu. S týmem bude bojovat proti činnosti šmejdů a zločinců

Známý ekonom dostane navíc v roli experta prostor u velkoformátových obrazovek v moderním studiu CNN Prima NEWS a s pomocí srozumitelných grafů a analýz bude vysvětlovat složitá témata týkající se nejen investic a jejich dopadu na náš život.

Zkušená moderátorka Sandra Pospíšilová vystudovala VŠE v Praze a už při studiích úspěšně získala makléřskou licenci pro obchodování s cennými papíry u České národní banky. Ještě na vysoké škole tak začala pod velkou firmou obchodovat s cennými papíry. Později se začala stále více objevovat v televizi, kde následně moderovala burzovní zprávy. Na CNN Prima NEWS se vrací po tříleté mateřské dovolené.

SVĚT FINANCÍ S TRINITY BANK je servisním pořadem, který přinese důležité informace nejen profesionálům v oboru, ale také pomůže pochopit obchodování na burze či situaci na realitním trhu běžným lidem. Každý týden si bude Sandra Pospíšilová vedle hlavního ekonoma Trinity Bank Lukáše Kovandy zvát další experty a profesionály z oboru, kteří umožní nahlédnout do tajů financí a realit.

„SVĚT FINANCÍ S TRINITY BANK navazuje na úspěšný pořad Co na to vaše peněženka, který od září vysíláme v prodlouženém formátu už každý všední den v 17:55. Na rozdíl od něj jde ale trochu hlouběji do sféry financí, realit a investic. Reagujeme tak na současnou dobu s výraznou inflací, kdy je hlubší finanční gramotnost výhodou, která dokáže pomáhat nejen rodinným rozpočtům,“ říká šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Tomáš Vojáček.

Pořad SVĚT FINANCÍ S TRINITY BANK můžete sledovat každé úterý ve 20:15 na CNN Prima NEWS.

Tagy:
investice Česká národní banka CNN Prima NEWS finance Lukáš Kovanda Praha TRINITY BANK a.s. skutečnost Svět financí s Trinity Bank Svět financí a.s.