Sedmiletý chlapec dostal chuť na ledovou tříšť. Zajel si pro ni autem svých rodičů

Cukr je asi nejoblíbenější dětskou drogou, pro níž jsou ratolesti schopny udělat doslova cokoliv. Podcenění sladkých choutek svého syna se nevyplatilo rodičům sedmiletého Daniela, který si vyrazil pro svou oblíbenou ledovou tříšť rodinným vozem. Incident se šťastným koncem se odehrál v americkém Ohiu.

Sedmiletý Daniel Wittenbach využil toho, že vstal dříve než jeho rodiče, sedl do rodinné Kie Sportage a vydal se na nákup. Ke cti mu slouží (a také rodičům za správný výchovný vzor), že po nastoupení do auta si nejprve zapnul bezpečnostního pás. Každopádně možná právě kvůli své distingované výchově je z něj tak trochu Angličan. I když téměř nedosáhl na pedály, dokázal s autem vyjet až na místní čtyřproudovku, kde si to namířil rovnou do protisměru.

Netrvalo dlouho a Daniela si při jeho spanilé jízdě za vidinou sladkého osvěžení všimlo hned několik náhodných kolemjdoucích, kteří hned rozpoznali, že s jízdním stylem řidiče SUV není něco v pořádku.

Podle webu TheDrive se našel například jeden řidič, který začal rukou bušit do okna dítětem (ne)řízeného auta, ale Daniel mu odpověděl, ať nebuší, protože „je to auto jeho maminky“. Danielovu misi nakonec ukončil Jeep Liberty (u nás Dodge Nitro), do kterého neřízená střela s žákem první třídy za volantem nakonec v minimální rychlosti nabourala. Všechno tedy skončilo relativně šťastně, i když netušíme, zda Daniel nakonec svou ledovou tříšť skutečně dostal.

Tagy: