Senior jel autem ke své chatě, turisté mu hodili pod kola psa a pak sprostě nadávali

S nepříjemným zážitkem se setkal senior při cestě ke své chatě v Beskydech. Neznámá dvojice turistů mu nejprve hodila pod kola auta svého psa, a když zastavil, vyslechl si vlnu hrubých nadávek. Důchodce si je stihl vyfotit a nyní po nich pátrá policie.

Starší muž projížděl začátkem listopadu ke své chatě cestou, kterou mohou užívat pouze držitelé povolenky, kterou ovšem vlastnil. Znenadání mu téměř pod koly vozu přistál pes, kterého mu tam hodili turisté, kteří zvíře venčili.

Řidič ihned zastavil. Nespokojenost turistů byla ale tak velká, že si navíc vyslechl i velmi vulgární nadávky a nestačil se divit, jakými slovy byl titulován. Přestože byl zaskočen, reagoval pohotově a muže s ženou stačil vyfotit na svůj mobilní telefon.

Policisté z Frýdlantu nad Ostravicí teď prověřují okolnosti protiprávního jednání dvou dosud neznámých osob. V souvislosti s tím žádají veřejnost o pomoc při zjišťování jejich totožnosti.

„Žádáme veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace k osobám, aby se obrátila na linku 158, případně na nejbližší policejní služebnu,“ uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková.

Tagy: