Agáta Hanychová má tři děti, každé s jiným mužem. Ani s jedním tatínkem vztah nevydržel

Influencerka Agáta Hanychová potvrdila na sociální síti rozchod s podnikatelem Jaromírem Soukupem, se kterým sdílí dceru Rozárku narozenou v dubnu letošního roku. Z předchozích vztahů má Hanychová další dvě děti. Prvorozeného syna Kryšpína má s Miroslavem Dopitou, dceru Miu pak s Jakubem Prachařem.

Že randí s mediálním magnátem, přiznala Hanychová v červnu minulého roku. Dohromady se dali po modelčině rozchodu se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem.

První společné léto tehdy čerstvě zamilovaný pár strávil na cestách, většinu času pobýval ve španělské Marbelle, kde má Soukup vilu. Po návratu zpět do Česka přišla nečekaná novinka. Loni v září oznámila dcera Veroniky Žilkové, že s ním čeká svého třetího potomka.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová se rozešla s Jaromírem Soukupem. Beru to jako životní prohru, svěřila se

V posledních týdnech se však často spekulovalo o jejich rozchodu. Známá influencerka nakonec prolomila mlčení a na sociální síti šla s pravdou ven.

„Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní,“ potvrdila v neděli Hanychová v příspěvku na Instagramu. I když už ale netvoří pár, navždy je bude spojovat dcera Rozárka, která se jim narodila letos 11. dubna. „To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka,“ napsala.

Přátelství přerostlo v lásku

Před Soukupem tvořila Hanychová dlouhé roky pár s Jakubem Prachařem. S tím se seznámila už v dětství. Po letech přátelství se nakonec dali dohromady. „Oni spolu chodili tolikrát a tolikrát spolu různým partnerům zahýbali. Já jsem se tomu vždy smála,“ zmínila v minulosti modelčina matka Veronika Žilková v rozhovoru pro Blesk.

Své ano si řekli 20. dubna 2013 v Mariánských Lázních. Tehdy se ale nejednalo o velkou svatbu, vyměnili si pouze prstýnky. Až o měsíc později uspořádali honosnou veselku pro všechny příbuzné v Úněticích, připomíná web kafe.cz.

V roce 2017 přivítali na svět dceru Miu. Manželství jim však nevydrželo a po sedmi letech skončilo bouřlivým rozvodem. S Prachařem ale tvořila influencerka pár nejdelší dobu ze všech svých vztahů.

Syna přivedla na svět s Dopitou

První osudovou láskou modelky byl Mirek Dopita. S bývalým hráčem amerického fotbalu se Hanychová seznámila v roce 2010. Po ročním vztahu se jim 3. srpna 2011 narodil syn Kryšpín, kterému je dnes už 12 let.

Pár se dokonce i zasnoubil. Další rok se ovšem objevilo závažné obvinění, že Dopita je své snoubence nevěrný. Poté následoval konec vztahu a z Hanychové se stala matka samoživitelka. Dopita se v roce 2013 odstěhoval do zahraničí, protože se mu začaly kupit dluhy a nezaplacené exekuce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Peroutka prozradil, čím ho partner Dominik okouzlil. Promluvil i o smutném okamžiku svatby

Tagy: