Agátu Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Byla jsem celá zelená, tělo chtělo odpočinek, řekla

Influencerka Agáta Hanychová se na sociální síti Instagram v živém vysílání svým sledujícím svěřila, že ji trápí zdravotní potíže. Začátkem týdne ji skolila střevní chřipka. Nemoc chytla od syna Kryšpína, který ji přinesl ze školy. Přiznala ale, že její tělo odpočinek potřebovalo již delší dobu. Hanychovou totiž vyčerpávají nekonečné soudní spory s otci jejích dcer.

„U nás řádila střevní chřipka, prý je to po celé Praze,“ povzdychla si Hanychová ve středečním živém vysílání na sociální síti Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Taylor Swift je nezajímavá, Madonnu nesnáším. Vdova po Kurtu Cobainovi zpražila popové hvězdy

Nejstarší potomek Hanychové, Kryšpín, přinesl nemoc ze školy. „Měl to od neděle. Dnes byl poprvé ve škole,“ nastínila ve středu influencerka.

Nemoci se trojnásobná maminka nevyhnula. „Já jsem to chytla včera. Nebyla jsem schopná absolutně ničeho,“ pronesla s tím, že musela celý den odpočívat. „Už mi je o trochu lépe, není to ale nic zásadního,“ nastínila.

Kvůli onemocnění dcera Veroniky Žilkové výrazně zhubla. „Za dva dny jsem zhubla pět kilo, což jsem ani nepotřebovala,“ upozornila.

Vyčerpání ze soudních tahanic

Střevní chřipka Hanychovou skolila natolik, že musela celý den proležet. Nicméně uznala, že odpočinek si její tělo vyžádalo. „Asi moje tělo řeklo, že už potřebuje pauzu,“ poznamenala v instagramovém příběhu, kde barvu svého obličeje přirovnala k zelenému svetru, který zrovna měla na sobě.

Hanychová zažívá náročné období již delší dobu. Její vyčerpání je především spojené s nekonečnými soudními tahanicemi s tatínky jejích dcer. „Dnes mám depku, nemám k tomu co říkat, co se tady předvádí. Nemám úplně dobrou náladu,“ přiznala během živého vysílání.

O Velikonocích už byla Hanychová podle svých slov natolik vysílená, že se rozhodla svým expartnerům vše odsouhlasit. Jakuba Prachaře i Jaromíra Soukupa navíc vyzvala, nechť zanechají soudních sporů o dcery Rozárku a Miu, především v zájmu dětí. „Milí tatínkové J+J, prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí. Už souhlasím se vším,“ napsala influencerka na sociální síti Instagram.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutek Pavlových, prezidentský pár přišel o milovanou Micku. Proslavila se v kampani

Tagy: