Velikonoce u celebrit? Zanzibar, tradice i třaskavá výzva Agáty Hanychové expartnerům

Velikonoční svátky odstartoval již Zelený čtvrtek a mnohé české celebrity o sobě daly okamžitě vědět. Pochlubily se například záběry z teplých krajů, kde se rozhodly prodloužený víkend strávit. Například Gabriela Soukalová prožije Velikonoce v Zanzibaru a Simona Krainová zase v Dominikánské republice. Některé z hvězd však zůstaly doma a dodržují tradice. Třeba Nikol Leitgeb se dala do pečení mazance. Vedle toho Agáta Hanychová pojala svátky trochu jinak – svým bývalým partnerům poslala prostřednictvím sociální sítě vzkaz, nechť zanechají soudních sporů o dcery.

Také zpěvačka Dara Rolins patří mezi celebrity, které odcestovaly do zahraničí. Svým fanouškům poslala velikonoční přání z Vatikánu, církevního státu uprostřed Říma. „Krásné velikonoční svátky vám všem,“ napsala muzikantka ve svém instagramovém příběhu.

ČTĚTE TAKÉ: Po návratu jsem si dala řízek, říká česká Miss World. Prozradila své plány i recept na krásu

V zahraničí tráví svátky i modelka Simona Krainová. Ta je ovšem i s rodinou v Dominikánské republice, což je jejich druhý domov, protože si tam minulý rok s manželem Karlem Vágnerem pořídili nemovitost.

Za teplem se vydala také Gabriela Soukalová. Bývalá česká reprezentantka v biatlonu si užívá sluníčka v Zanzibaru. Letos si sportovkyně poprvé řekla, že bude na dovolené odpočívat. Nikdy předtím to totiž nedělala a všechny dovolené trávila aktivně. Jenže ani nyní jí to nevyšlo. Být v klidu vydržela pouze jeden den. „Nedokážu být na jednom místě a nedělat nic. Jsem zkrátka akční člověk a asi si na odpočinek budu muset udělat nějaký kurz,“ vtipkovala Soukalová v příspěvku na Instagramu.

Akčně prožívá svátky například i Veronika Žilková. Ta sice nevycestovala za hranice, na prodloužený víkend si ale zajela na Rakovnicko. Velký pátek odstartovala pořádnou rozcvičkou. „Velikonoční pozdrav. Slunce nejen v duši, ale i v těle,“ okomentovala video, ve kterém předcvičuje pro své fanoušky.

Hanychová vyzvala své ex, aby ukončili soudní spory

Naopak její dcera Agáta Hanychová se rozhodla pojmout Velikonoce trochu z jiného konce. Podle ní jsou to totiž svátky naděje, a tak poslala vzkaz svým bývalým partnerům Jaromíru Soukupovi a Jakubu Prachařovi, do kterých se minulý týden obula kvůli zákazu postování fotek dcer na sociálních sítích.

Oba expartnery vyzvala, aby ukončili vedené soudní spory o dcery, především v zájmu dětí. „Milí tatínkové J+J, prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí. Už souhlasím se vším,“ upozornila influencerka na sociální síti Instagram.

Kolik budou Prachař a Soukup platit na alimentech, je Hanychové v tento moment jedno. „Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer Mii a Rózy,“ napsala Hanychová a přiložila fotky s otci jejích dcer.

Tradiční Velikonoce

Některé tváře českého showbyznysu ale přeci jen zůstaly v pohodlí domova. Tradicím dala přednost kupříkladu influencerka Nikol Leitgeb, dříve Štíbrová. V instagramovém příběhu se pochlubila, jak peče mazanec, což v Česku rozhodně patří mezi tradiční velikonoční aktivity.

Pečení mazance na Velikonoce je každoroční zvyklostí také herečky Veroniky Arichtevy, připomněla ve svém instagramovém stories.

Poslední zimní radovánky

Když to není tradice ani slunečná dovolená, tak jsou tady ještě hory. Poslední sníh si vyrazila užít módní návrhářka Beata Rajská. Sváteční pohodu si vychutnává ve Vysokých Tatrách na Slovensku, jak zmínila v příběhu na sociální síti.

Lyžováním na horách si Velikonoce zpříjemnila modelka Andrea Verešová. Ta se na sociální síti pochlubila úchvatnými snímky ze zasněžených kopců s krásnými panoramaty. S manželem Danielem Volopichem kromě sjíždění svahů zakončili zimní sezónu v jednom z klubů ve městě Livigno, které se nachází v italských Alpách. „Moc jsme si to užili a zapili konec zimní sezóny,“ konstatovala Verešová na Instagramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Tagy: