Herečka Polívková má novou lásku. Kdo je záhadný cizinec, který se objevuje po jejím boku?

Anna Polívková se svým novým přítelem

Vypadá to, že po dlouhých letech, kdy byla sama, našla 43letá herečka Anna Polívková novou lásku. S jakým mužem nyní randí a jak moc je to mezi nimi vážné?

Herečka Anna Polívková je v poslední době vídána po boku muže, který ji doprovází na premiéry jejích filmů. Pár tvoří se sympatickým Italem. Ze světa šoubyznysu sice není, ale před blesky fotoaparátů zástupců českých medií působí uvolněně a přirozeně. Zda bude pro herečku tím pravým, ukáže až čas. Polívková zatím nový vztah nekomentovala.

Místo svatby nečekaný rozchod

Na muže dosud příliš štěstí neměla a stále je bezdětná. Za posledních deset let měla tři vážné známosti.

Dva roky tvořila pár s hudebníkem Jakubem Xavierem Barem, s kterým účinkovala v muzikálu. V roce 2013 se během natáčení taneční soutěže zamilovala do o jedenáct let mladšího tanečníka Michala Kurtiše. Dokonce se hovořilo o svatbě a založení rodiny. Místo toho ale přišel nečekaný rozchod.

Poté skončila v náručí o třináct let mladšího filmaře Jiřího Matouška, který měl za sebou pikantní minulost. V roce 2011 soutěžil o titul Nejhezčí homosexuál a skončil na druhém místě. O rok později se přihlásil i do Muže roku, kde na stupně vítězů nedosáhl. Kromě toho nafotil i sérii velmi odvážných aktů. Po konci vztahu byla Polívková single.

Z toho, že je stále bezdětná, si hlavu neláme. Nechává tomu volný průběh a tvrdí, že co se má stát, stane se. Zatím si vystačí s dětmi, kterém kolem sebe má, ať už jsou to mladší sourozenci, nebo synovci. Být sestra nebo teta je prý pro ni ta nejkrásnější role.

Tagy: