Avril Lavigne pobavila fanoušky přímo z pódia. Polonahou aktivistku pleskla přes prsa

Na předávání kanadských hudebních cen Juno zpěvačka Avril Lavigne jen tak nezapomene. Ve chvíli, kdy uváděla vystoupení zpěváka AP Dhillona, vběhla k ní na podium polonahá ekologická aktivistka. Zpěvačka se tím ale nenechala vyvést z míry a pohotově zareagovala. Ženu pleskla přes prsa a vykázala ji se smíchem z pódia.

Lavigne se zprvu snažila nevěnovat polonahé ženě přílišnou pozornost a pokoušela se dokončit svou řeč. Když ji však demonstrantka nenechávala v klidu, rozhodla se zpěvačka zakročit a lehce ji pleskla přes prsa se slovy, ať vypadne z podia, píše web CBC.

Aktivistku vzápětí odvedla ochranka. „Už se nikdo hlavně o nic nepokoušejte, nebo uvidíte,“ dodala později Lavigne, když se na podium vypravila podruhé, aby přebrala cenu uživatelů TikToku.

ČTĚTE TAKÉ: Angličtina? Vzdychání je vždycky stejné. Tereza H. popisuje pikantnosti z kariéry společnice

Zpěvaččinu reakci ocenil také herec a další host večera Simu Liu s tím, že „dámu nahoře bez zvládla jako šampionka“, píše BBC.

Polonahá žena s nápisy „Zachraňte zelený pás“, „Zbývá 745 dní“ či „Zastavte kácení starých porostů“ na těle chtěla upozornit na kontroverzní plán kanadské vlády, která v roce 2025 chce uvolnit 7 400 akrů chráněné půdy Greenbelt pro výstavbu 50 tisíc nových domů.

Tagy: