Bagárová je znovu zamilovaná. Představila nového přítele, kdo nahradil hvězdu MMA?

Před rokem na Vánoce prožívala zpěvačka Monika Bagárová bolestivý rozchod s MMA zápasníkem a otcem dcery Rumie Machmudem Muradovem. Ačkoliv se pár snažil rodinu později znovu spojit, osud jim nepřál. Nyní však umělkyně září štěstím a svátky bude prožívat ve veselejším duchu. Přiznala, že je šťastně zamilovaná. Pár nyní tvoří s podnikatelem Leonardem Lekajem a údajně mělo dojít i na seznámení s rodiči.

Rozchod Bagárové s Muradovem fanoušky oblíbené zpěvačky šokoval. Udržet vztah, kdy MMA zápasník trávil většinu času mimo Českou republiku, však bylo příliš těžké. Ačkoliv se zpěvačka snažila v únoru rodinu znovu spojit, opět to nevyšlo.

Definitivní konec vztahu oznámila Bagárová svým fanouškům na sociálních sítích z filmového festivalu v Karlových Varech. „Chtěla bych vám oznámit, že spolu s Machem nežijeme. Dali jsme tomu šanci jako rodiče, bohužel nám společný život už nedělá radost,“ napsala tehdy. „Každý máme své aktivity, program a žijeme si každý svůj život,“ doplnila v rozhovoru pro Showtime.

Pojí je víra v boha i hodnoty

Jenže jak se ukázalo, Karlovy Vary byly pro Bagárovou více než osudové. Právě v tomto lázeňském městě podniká její nový partner, Leonard Lekaj. „Oba je spojuje silná víra v boha a stejné životní hodnoty. Navzájem se podporují v práci a Leo byl tím prvním, komu Monika pouštěla písně z nové desky s názvem Silnější. Vážila si jeho připomínek a názorů,“ prozradila webu Blesk.cz zpěvaččina kamarádka.

Dodala, že je krásné pár pozorovat. „Chová se k ní jako k princezně,“ doplnila. O vážném vztahu oblíbené zpěvačky promluvil pro web Extra.cz i další zdroj z jejího blízkého okolí. „Je to vážné. Monika je zamilovaná až po uši. Došlo i na seznámení s rodiči,“ uvedl.

Nakonec nový vztah potvrdila i sama Bagárová. „Jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ vyjádřila se jasně v reakci pro ShowTime.

Tagy: