Herec Jiří Dvořák září štěstím. O 27 let mladší přítelkyně promluvila o jejich vztahu

Herec s charismatickým hlasem Jiří Dvořák (55) září štěstím. Po bolestném rozchodu s právničkou Jitkou, s kterou prožil devět let, je opět zamilovaný. Jeho novou láskou je o generaci mladší slovenská herečka a moderátorka Martina Zábranská (28). A jak se zdá, je to mezi nimi velmi vážné.

Vypadá to, že si Jiří Dvořák vybírá partnerky jako přes kopírák. Zatímco jeho poslední přítelkyně, vystudovaná právnička Jitka byla o jednadvacet let mladší, nyní randí se ženou, která je mladší o sedmadvacet let. S Martinou Zábranskou se poprvé seznámil před deseti lety během natáčení pohádky Šťastný smolař. Tehdy Martině bylo 18 let. Jiskra mezi nimi přeskočila ale až před rokem. Poprvé se spolu na veřejnosti ukázali v létě během filmového festivalu v Karlových Varech a neskrývali vzájemné sympatie. Nyní spolu vyrazili na jižní Moravu, kde si užívali výlety po památkách. „Jsem momentálně velmi šťastná. Mám úžasného partnera,“ svěřila se Martina v rozhovoru pro slovenský web zivot.pluska.sk.

Dcera je jen o pár let mladší než jeho nová láska

Věkový rozdíl, který mezi nimi je, vůbec neřeší a není pro ni žádnou překážkou. „Nejde o věk, jde o člověka. Podstatné je, když si dva rozumějí, funguje jim to ve všem, mají společné názory a umí se popovídat na každé téma. Nejde o společenské nastavení,“ poznamenala Martina, která naznačila, že jejich nejbližší jim lásku přejí.

„Ve vztahu je nejdůležitější, když se dva lidé vzájemně vnímají a naslouchají. Když jim záleží na tom, co partner prožívá, co by chtěl, co má rád. A nebrat partnera jako soupeře, naopak jako nejbližšího spojence. A když to tak máte oba, je to šíleně dobré. A skvěle to funguje. Třeba si umět přiznat chybu a zvolit správnou komunikaci. Při tomto způsobu se dá vyhnout hádce a na konci se už jen smát. Pokud si o tom někdo myslí něco jiného, když je pro někoho největší vztahová meta mít minimální věkový rozdíl, v pořádku...Tak ať. Ostatní nežijí náš život. Podstatné je to, jak to vidíme my sami a naši blízcí,“ uvedla slovenská kráska.

Dvořák měl na životní partnerky dosud smůlu. Manželství s herečkou Barborou Munzarovou, s níž má jedinou dceru Annu, která je mimochodem o pouhých osm let mladší než Zábranská, se rozpadlo po sedmi letech. Trpkým rozchodem skončil i jeho devítiletý vztah s právničkou Jitkou. Že by Martina v jeho životě byla konečně tou osudovou ženou, která se stane druhou manželkou? Nechme se překvapit, co přinese budoucnost.

Tagy: