Hanychová šokovala fanoušky, porod by ráda vysílala živě. Bavilo by mě to, vzkázala

Oznámení o narození svého třetího potomka plánuje Agáta Hanychová udělat velkolepé. Fanouškům na sociálních síti sdělila, že uvažuje nad živým vysíláním. Dítě čeká Hanychová se svým partnerem Jaromírem Soukupem.

Nevšední myšlenku oznámila Hanychová podle webu tn.cz svým fanouškům během vysílání na Instagramu. „Bavilo by mě udělat živák u porodu,“ nechala se slyšet bývalá modelka. Dodala ale, že by se k tomu odhodlala jen v případě, kdyby věděla, že „všechno dopadne super“. „To mi ale nikdo neřekne,“ doplnila.

S partnerem Jaromírem Soukupem vědí, že čekají holčičku. Vybrané už mají i jméno. Dcera se bude jmenovat Rozárka, ačkoli o tomto jménu začíná modelka pochybovat. „Začínám uvažovat nad jinými jmény, Rozárkou si nejsem stoprocentně jistá, takže bůhví,“ svěřila se podle serveru Super.cz údajně Hanychová.

Magické datum porodu

Hanychová je proslulá tím, že na svých sociálních sítích sdílí s fanoušky téměř vše. Podělila se tedy i o přesný termín porodu, který nastávající maminky z pověrčivosti obvykle spíše tají. Dítě by se mělo narodit 28. dubna a pro modelku je to prý magické datum. Sama se totiž v tento den narodila. Pokud odhad lékařů skutečně vyjde, nadělí si prý tak ten nejkrásnější dárek k narozeninám.

Na sourozence se pak těší i její dvě děti, které má z předchozích vztahů, syn Kryšpín a dcera Mia. Dva potomky má také Jaromír Soukup, také má dceru a syna. Rozárka tak bude jejich prvním společným dítětem.

Tagy: