Bazén, vířivka, dechberoucí zahrada. Někdejší Miss ČR Jana Doleželová bydlí v luxusu

Miss ČR 2004 Jana Doleželová žije se svojí šestiletou dcerou Veronikou poblíž Prahy. Jednopodlažní dům, který si pořídila s dnes už bývalým partnerem a otcem jejich dcery, podnikatelem Davidem Trundou, je plný luxusu. Nahlédněte do jejího království.

Jana Doleželová vyrůstala v Uničově, kde žila až do svých osmnácti let. Vhodné místo pro rodinné bydlení hledala poměrně dlouho. Důležité pro ni bylo, aby se nacházelo nedaleko Prahy, zároveň ale také blízko přírodě. Výsledkem byl jednopodlažní dům 4 + kk poblíž Říčan, kde se usadila s dcerou Veronikou a svým tehdejším partnerem Davidem Trundou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30. let v oázu klidu. Podívejte se, jak žije

Celoroční posezení v zimní zahradě

Dům, v němž převažují přírodní barvy, je zařízen velmi moderně a elegantně. Samostatnou kapitolou je zahrada, v níž se nachází mnoho krásně urostlých stromů, okrasných květin, keřů nebo bylinek. Nechybí přírodní koupací biotop, a dokonce ani vířivka.

U domu se nachází mnoho míst k posezení, na kterých se dá pobývat celoročně –⁠ v létě na sluneční terase, v případě chladného počasí v zimní zahradě. „Pro mě je hlavní, že je tu klid,“ prozradila Doleželová redakci CNN Prima NEWS. Vzhledem k tomu, že cestu k jejímu obydlí zahrazuje závora, dodává jí toto místo i jistý pocit bezpečí.

Aby dům zůstal jí, musela partnera vyplatit

Doleželová tvořila šest let pár s podnikatelem Trundou, se kterým má dceru Veroniku. Před třemi lety však přišel rozchod. „David se rozhodl odejít a já to musím respektovat. Všechno jsme si vypořádali, vyrovnala jsem se s ním i v rámci domu, aby mohl zůstat mně a mohly jsme v něm zůstat s dcerou. My jsme dům vlastnili napůl, takže jsem mu dávala řádově několik milionů. Vyplácela jsem mu jeho část,“ uvedla bývalá Miss ČR v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák Dalibor Janda se pochlubil unikátní zahradou

Tagy: